Ionuț Lupescu l-a ”mitraliat” pe Nicolae Badea: ”E o glumă proastă”. Care este scopul ”Kaiserului” la Dinamo

Ionuț Lupescu (54 de ani), a fost prezentat oficial la Clubul Sportiv Dinamo drept manager sportiv pentru consiliere la nivelul clubului.

În cadrul conferinței de prezentare, fostul mare jucător din Ștefan cel Mare, se identifică în continuare cu Dinamo din SuperLiga, iar la adresa clubului din Liga 4, CS FC Dinamo, al lui Nicolae Badea, a avut cuvinte dure.

”Pentru mine există un singur Dinamo, ambele echipe sunt Dinamo (n.r. cea din L1 și cea din L3). Ce va fi peste ani, între CS și FC, nu depinde de mine. Copiii de la FC sunt bineveniți aici.

E ciudat să fie două Dinamo, două Steaua. Sper ca familia Dinamo să nu facă greșeala pe care au facut-o cei de la Craiova și cei din Ghencea. Echipa de Liga 4 de la Dinamo e o glumă proastă. Nu o pot lua în calcul.

N-am niciun interes la Dinamo. Aici e vorba doar despre locul în care m-am născut. Sunt in general foarte hotărât. Știu ceea ce spun. Înainte, clubul Dinamo producea nu doar fotbaliști, ci și campioni. Cred că asta se poate face din nou”, a declarat Ionuț Lupescu.

Scopul lui Ionuț Lupescu la CS Dinamo

Ionuț Lupescu a vorbit și despre scopul său în acest proiect. Fostul jucător va fi direct implicat în dezvoltarea academiei clubului din liga a treia. Lupescu își va oferi expertiza și va face consultanță în ceea ce se vrea a fi unul dintre cele mai importante academii de copii și juniori din România.

”Kaiserul” a precizat care va fi scopul său la CS Dinamo. Fostul oficial UEFA a discutat în cadrul prezentării oficiale despre academia formației din liga a treia și care sunt pașii pentru a dezvolta acest segment al clubului. Ionuț Lupescu a oferit mai multe detalii despre obiectivele sale de la CS Dinamo și cum vede formația din SuperLiga.

”Să clarificăm care este scopul şi obiectivul meu aici, alături de CS Dinamo. Cred că suntem în faza finală în care se va construi clubul Dinamo. Dar cred că asta nu este suficient pentru clubul Dinamo. E foarte important ca şi centrul de copii şi junior, pentru că nu arată ca o Academie. E clar că trebuie să se investească şi în infrastructură.

Scopul meu aici este să fac o analiză pe care să i-o prezint domnului preşedinte. Vrem un proiect naţional de Academie. Până acum 10 ani, acest club a produs cei mai mulţi jucători care au ajuns la Dinamo Bucureşti sau la alte cluburi din Liga 1. Chiar şi la echipa naţională. Eu nu am venit aici ca să dau pe cineva afară.

Vreau să fac o analiză serioasă pentru că aici am crescut. Este un sentiment plăcut să vin să văd parcul sportiv. Pentru mine, este un singur Dinamo. Ambele echipe sunt Dinamo pentru mine. Ce va fi peste câţiva ani, nu depinde de mine”, a declarat Ionuţ Lupescu la prezentarea oficială la CS Dinamo.

Foști mari dinamoviști la CS Dinamo

CS Dinamo, club care are echipă de seniori în Liga 3, a atras în ultima perioadă nume importante din istoria clubului din ”Ștefan cel Mare”.

Alături de Ionuț Lupescu, la CS Dinamo activează în prezent Ionel Dănciulescu, Marius Niculae și Florin Bratu. Până la momentul arestării, și Dănuț Lupu a fost la club.

CITESTE SI:

CCA a anunțat arbitrul de la FC Hermannstadt – Dinamo București

Ionel Dănciulescu pune degetul pe rană. Care sunt problemele fotbalului românesc

Dezvăluirile lui Dennis Politic I Cum s-a apucat de fotbal și ce detestă cel mai mult

Un gând despre &8222;Ionuț Lupescu l-a ”mitraliat” pe Nicolae Badea: ”E o glumă proastă”. Care este scopul ”Kaiserului” la Dinamo&8221;

Lasă un răspuns