Viitorul lui Dănuț Lupu la Dinamo este incert. Decizia luată de președintele lui CS Dinamo

Luni, 2 octombrie, Dănuț Lupu (56 de ani) a fost condamnat la o pedeapsă de șapte luni și zece zile de închisoare cu executare, după ce a fost prins în mai multe rânduri în timp ce conducea fără permis.

El ocupa o funcție în cadrul CS Dinamo, dar președintele clubului, Ionuț Popa, a anunțat că-l așteaptă să revină dacă dorește, după ce iese din închisoare.

Președintele clubului a vorbit și despre Dănuț Lupu. Ionuț Popa a spus că fostul mijlocaș este așteptat înapoi la echipă, în cazul în care dorește să mai revină după ieșirea din închisoare.

”Dănuț Lupu a făcut parte din clubul Dinamo, a plecat singur, nu l-am dat afară, nu a fost dat afară. Până la urmă a ales cu conștiința împăcată, când conduci fără permis nu urci din greșeală la volan. Deci a acceptat-o.

O să vedem când iese dacă își dorește să mai revină… Am vorbit înainte să se predea, a zis că-i pare rău și că a pus clubul într-o lumină…

Sincer, nici nu știu dacă își mai dorește să revină… Vedem atunci. Vorbim despre un club al Ministerului de Interne și anumite greșeli te pot costa mult. Vorbim despre conduita pe care trebuie să o aibă un asemenea club”, a spus Ionuț Popa.

La puțină vreme după aflarea pedepsei lui Dănuț Lupu, Gigi Becali a spus că este dispus să-l primească pe fostul fotbalist la FCSB și să lucreze pe timp de zi în cadrul clubului.

Cu toate acestea, Lupu are șanse mici să își ispășească pedeapsa în regim deschis. Totul se întâmplă deoarece fostul fotbalist nu s-a predat în cele 6 ore specificate în lege, asta deoarece nu se afla în țară, și a fost dat în urmărire generală.

Ulterior, Lupu s-a întors din Dubai și a fost așteptat de oamenii legii direct pe aeroport. Cel mai probabil, fostul mijlocaș va fi încadrat într-un regim semideschis și va putea lucra doar în interiorul penitenciarului Rahova.

CITESTE SI:

Ionuț Lupescu, declarație de dragoste pentru Dinamo: ”Există un singur Dinamo!”

Hermannstadt le-a pus gând rău ”câinilor”: ”Vom fi la înălțime”

Președintele CS Dinamo, incisiv la adresa lui Nicolae Badea: ”Badea să vină să își ia un container”

Un gând despre &8222;Viitorul lui Dănuț Lupu la Dinamo este incert. Decizia luată de președintele lui CS Dinamo&8221;

Lasă un răspuns