Ionuț Lupescu, nemulțumit de ceea ce a găsit la academia CS Dinamo

Ionuț Lupescu (54 de ani) a revenit în fotbalul românesc și a semnat cu cei de la CS Dinamo.

melimeloparis.ro

Vineri, 20 octombrie, Ionuț Lupescu a fost prezentat oficial în noua sa funcție. Fostul internațional s-a declarat nemulțumit de ceea ce a găsit la CS Dinamo.

Potrivit spuselor sale, Ionuț Lupescu se va ocupa, la CS Dinamo, de dezvoltarea centrului de copii și juniori.

Ionuț Lupescu susține că centrul de copii și juniori, de la CS Dinamo, nu arată ca o Academie. Totodată, spune că, primul lucru pe care îl va face la formația alb-roșie, este o analiză pe care o va prezenta președintelui clubului.

”Să clarificăm care este scopul şi obiectivul meu aici, alături de CS Dinamo. Cred că suntem în faza finală în care se va construi clubul Dinamo. Dar cred că asta nu este suficient pentru clubul Dinamo.

E foarte important ca şi centrul de copii şi junior, pentru că nu arată ca o Academie. E clar că trebuie să se investească şi în infrastructură.

Scopul meu aici este să fac o analiză pe care să i-o prezint domnului preşedinte. Vrem un proiect naţional de Academie. Până acum 10 ani, acest club a produs cei mai mulţi jucători care au ajuns la Dinamo Bucureşti sau la alte cluburi din Liga 1. Chiar şi la echipa naţională. Eu nu am venit aici ca să dau pe cineva afară.

Vreau să fac o analiză serioasă pentru că aici am crescut. Este un sentiment plăcut să vin să văd parcul sportiv. Pentru mine, este un singur Dinamo. Ambele echipe sunt Dinamo pentru mine. Ce va fi peste câţiva ani, nu depinde de mine”, a declarat Ionuț Lupescu, în cadrul unei conferințe de presă.

CITESTE SI:

Viitorul lui Dănuț Lupu la Dinamo este incert. Decizia luată de președintele lui CS Dinamo

Ionuț Lupescu, declarație de dragoste pentru Dinamo: ”Există un singur Dinamo!”

Hermannstadt le-a pus gând rău ”câinilor”: ”Vom fi la înălțime”

Un gând despre &8222;Ionuț Lupescu, nemulțumit de ceea ce a găsit la academia CS Dinamo&8221;

Lasă un răspuns