Avancronică I FC Hermannstadt – Dinamo Bucureşti

Stadionul ”Municipal” din Sibiu va găzdui astăzi, cu începere de la ora 17:00 partida dintre FC Hermannstadt şi Dinamo Bucureşti. Cele două formaţii îşi vor măsura forţa în cadrul etapei a 13-a din Superliga României.

Va fi cea de-a 10-a confruntare între cele două adversare, “câinii” câștigând de 5 ori până acum, iar sibienii o dată.

În ultimul joc direct de pe terenul lui Hermannstadt, în ianuarie 2021, a fost 2-0 pentru Dinamo, pentru care au marcat Fabbrini și Nemec.

Echipa antrenată de Ovidiu Burcă se află pe locul 15 în clasamentul primei divizii, cu 9 puncte (golaveraj 8-20), în timp ce elevii lui Marius Măldărășanu pe 6, cu 16 puncte (golaveraj 17-14).

Hermannstadt a preluat ștafeta de la Oțelul și a devenit „echipa păcii”. Opt din ultimele nouă partide disputate de sibieni în toate competițiile s-au terminat la egalitate. A mai fost o victorie în campionat (3-1 cu FC Voluntari). De asemenea, în 8 din ultimele 9 jocuri, formația pregătită de Marius Măldărășanu a marcat și a primit gol. Precedentele două meciuri de acasă s-au încheiat 1-1 (cu Rapid, în Superligă, și cu Sepsi, în Cupa României).

”Trecem printr-o perioadă bună din punct de vedere al atitudinii, vom fi la înălțime, rămâne eficiența, unde avem un pic de lucrat. Ne dorim să marcăm mai multe goluri, pentru că avem ocazii, trebuie să îmbunătățim lucru acesta, ne trebuie o concentrare mai mare în fața porții”, a declarat Măldărășanu, punctând principala slăbiciune a echipei sale.

Gazdele nu pot conta pe mijlocașul Dragoș Iancu, accidentat pe termen lung. Mijlocașul ofensiv Neguț este incert. El nu ar fi fost oricum titular, pentru că ”în față” sunt Gabi Iancu și Daniel Paraschiv.

Hermannstadt este pe locul 9 în clasamentul formei, cu 7 puncte câștigate în ultimele 5 meciuri, golaveraj 7-5).

Bilete pentru meciul cu Hermannstadt

Prețurile biletelor variază de la 50 de lei, cel mai ieftin bilet, la 100 de lei, cel mai scump. Biletele pentru copii costă 45 de lei. Cele mai ieftine bilete sunt în Peluze.

De asemenea, pentru un bilet la Tribuna a 2-a suporterii trebuie să plătească 90 de lei, în timp ce un bilet la Tribuna 1 costă 100 de lei. Suporterii lui Dinamo care vor face deplasarea la Sibiu vor ocupa Peluza Sud.

Fanii dinamoviști vor avea 2.000 de bilete, cu posibilitatea de suplimentare cu încă 200 de tichete. Suporterii dinamoviști care vor să stea cu galeria lui Dinamo pot cumpără bilete de pe platforma online bilete.ro.

PREȚURI BILETE:

Peluza SUD (peluza dinamoviștilor): 50 lei.

👉 BILETE PENTRU DINAMO! 👈

Biletele se vor putea procura și fizic în ziua meciului direct de la stadionul ”Municipal” în limita biletelor rămase.

De partea cealaltă, Dinamo era privită ca victimă sigură înaintea jocului cu CFR Cluj, din etapa precedentă. Beneficiind și de relaxarea clujenilor, „câinii” au reușit să obțină un punct, 1-1. Pentru Dinamo a marcat Hakim Abdallah, ales inspirat de antrenor ca înlocuitor al suspendatului Dennis Politic, deși opțiunea mai previzibilă era Ghezali. Cum-necum, ”câinii” au întrerupt seria de patru înfrângeri în campionat fără gol marcat.

Delegația dinamovistă a ajuns încă de joi la Sibiu, semn că dinamoviștii abordează această confruntare cu seriozitate maximă.

”Ne dorim să confirmăm ce am realizat cu CFR. După o lungă perioadă de timp, echipa și-a ridicat nivelul, suntem într-un progres. Nu ne dorim să încurcăm, ne dorim să devenim protagoniști ai meciului”, a anunțat Burcă.

Dennis Politic, cel mai apreciat jucător din ofensivă, revine după suspendare. Rămâne de văzut cine va ieși din echipă, dintre Gregorio și Abdallah.

Dinamo este pe penultimul loc în clasamentul formei, cu un singur punct obținut în ultimele 5 etape, golaveraj 1-9.

ECHIPE PROBABILE

Hermannstadt: Căbuz – Butean, Găman, I. Stoica, Oroian – Bucuroiu, Mino Sota, Alhassan, Balaure – G. Iancu, D. Paraschiv;

DINAMO: Golubovic – Patriche, Bena, Lucas – Costin, N. Roșu, Iglesias, Amzăr – Politic, Gregorio, Ilic.

Partida va fi arbitrată de Bîrsan Marcel, ajutat de Ghinguleac Radu și Gheorghe Bogdan.

Arbitrajul video va fi analizat de Petrescu Radu și Vodă Alexandru.

Toate declaraţiile şi reacţiile de la această partidă, pot fi găsite pe –->>> www.doardinamo.com

Partida va fi televizată de: DigiSport, OrangeSport și PrimaSport.

CITESTE SI:

Ionuț Lupescu, nemulțumit de ceea ce a găsit la academia CS Dinamo

Viitorul lui Dănuț Lupu la Dinamo este incert. Decizia luată de președintele lui CS Dinamo

Ionuț Lupescu, declarație de dragoste pentru Dinamo: ”Există un singur Dinamo!”

2 gânduri despre &8222;Avancronică I FC Hermannstadt – Dinamo Bucureşti&8221;

Lasă un răspuns