Surpriză pentru Ovidiu Burcă înaintea meciului cu Hermannstadt

Astăzi, FC Hermannstadt și Dinamo București se întâlnesc, de la ora 17:00, în runda cu numărul 13-a din SuperLiga României.

Cu doar câteva ore înainte duelului din etapa a 13-a, Dinamo l-a sărbătorit pe Ovidiu Burcă (43 de ani).

În etapa precedentă, ”câinii” au remizat cu CFR Cluj, scor 1-1, pe Arena Națională. Tehnicianul din Ștefan cel Mare a ajuns la 50 de meciuri în care a condus din postura de antrenor principal a lui Dinamo București.

Elevii lui Burcă nu au ratat acest eveniment și i-au oferit tehnicianului un tricou semnat de toată echipa.

“Înaintea meciului de la Sibiu, jucătorii noștri i-au făcut cadou antrenorului Ovidiu Burcă un tricou cu însemnătate.

Dinamo București – CFR Cluj a fost, pentru Ovidiu, meciul cu numărul 50 în postura de antrenor al clubului, iar elevii săi au ținut să îl felicite în stilul caracteristic acestui grup minunat. AICI E DINAMO!”, se arată în comunicatul postat de Dinamo pe rețelele de socializare.

La conferința de presă în care a prefațat partida, Burcă a declarat că lucrurile se îndreaptă într-o direcție bună, iar moralul jucătorilor săi jucătorii este ridicat înaintea deplasării de la Sibiu, unde vor întâlni FC Hermannstadt.

”Ne așteaptă un meci dificil. Ei au un joc consistent. Au făcut meciuri foarte bune, împotriva unui adversar de calibru. Ne dorim să confirmăm ce am jucat cu CFR Cluj. Trebuie să confirmăm că suntem într-un progres real.

Am făcut un meci foarte solid. Ne dorim să nu încurcăm pe nimeni, ci să devenim protagoniști. Atmosfera este bună. Aveam nevoie de un moment în care se credem unii în alții. Când pierzi multe meciuri, ca antrenor, vorbești în gol, iar ei nu te mai ascultă.

Încrederea se pierde și se câștigă foarte ușor. Am încercat să păstrăm moralul ridicat. Locul în clasament nu reflectă valoarea jucătorilor. Am avut un joc pe care l-am controlat în prima repriză cu CFR. Am identificat ce s-a întâmplat și poate reușim să facem două reprize asemănătoare!”, a declarat Ovidiu Burcă, în cadrul conferinței de presă.

Bilete pentru meciul cu Hermannstadt

Prețurile biletelor variază de la 50 de lei, cel mai ieftin bilet, la 100 de lei, cel mai scump. Biletele pentru copii costă 45 de lei. Cele mai ieftine bilete sunt în Peluze.

De asemenea, pentru un bilet la Tribuna a 2-a suporterii trebuie să plătească 90 de lei, în timp ce un bilet la Tribuna 1 costă 100 de lei. Suporterii lui Dinamo care vor face deplasarea la Sibiu vor ocupa Peluza Sud.

Fanii dinamoviști vor avea 2.000 de bilete, cu posibilitatea de suplimentare cu încă 200 de tichete. Suporterii dinamoviști care vor să stea cu galeria lui Dinamo pot cumpără bilete de pe platforma online bilete.ro.

PREȚURI BILETE:

Peluza SUD (peluza dinamoviștilor): 50 lei.

👉 BILETE PENTRU DINAMO! 👈

Biletele se vor putea procura și fizic în ziua meciului direct de la stadionul ”Municipal” în limita biletelor rămase.

CITESTE SI:

Avancronică I FC Hermannstadt – Dinamo Bucureşti

Ionuț Lupescu, nemulțumit de ceea ce a găsit la academia CS Dinamo

Viitorul lui Dănuț Lupu la Dinamo este incert. Decizia luată de președintele lui CS Dinamo

Un gând despre &8222;Surpriză pentru Ovidiu Burcă înaintea meciului cu Hermannstadt&8221;

Lasă un răspuns