Ioan Andone îl susține pe Burcă după eșecul cu Hermannstadt

Dinamo a fost învinsă clar de Hermannstadt, 0-4, și a ajuns la șapte meciuri la rând în SuperLigă fără victorie.

Ioan Andone (63 de ani) spune că Dinamo are probleme mari în atac, totul în timp ce contracandidatele la retrogradare reușesc să câștige puncte.

Fostul mare fundaș al ”câinilor” crede că Dinamo va fi o candidată la retrogradare, dacă nu va aduce întăriri în pauza de iarnă și că Ovidiu Burcă (43 de ani) ar trebui să rămână până la finalul campionatului.

În același timp, Ioan Andone a catalogat drept ”un dezastru” scorul meciului de la Sibiu.

”E dezastru dacă ar fi să ne luăm după scor. Să ținem totuși cont că Dinamo a jucat cu o superechipă, candidată sigur la play-off. Au antrenor foarte bun, pe Măldărășanu, și un președinte capabil, Dani Coman. Ei au construit o formație foarte competitivă care pasează, conduce jocul.

Dinamo are probleme mari în atac, nu marchează. Au avut 6 meciuri cu un singur gol. Burcă să rămână până la finalul anului. El a făcut lotul, el îi cunoaște, dar are nevoie de trei-patru jucători să nu retrogradeze.

Ei se bat cu UTA, care ia puncte, și Iașiul ia puncte. Dinamo nu ia. Să vedem însă ce vor spune specialiștii despre golul anulat din primele minute pentru că putea schimba soarta meciului”, a spus Ioan Andone.

După patru eșecuri consecutive, ”haita” a scos o remiză cu CFR Cluj, iar lucrurile păreau că se vor îndrepta. A venit însă ”corecția” de la Sibiu, iar fanii se întreabă dacă e cazul ca Ovidiu Burcă să mai continue. Cu Hermannstadt, Dinamo a avut și neșansa unui gol anulat pe motiv de offside.

Reacția lui Ovidiu Burcă, după dezastrul de la Sibiu

La finalul meciului, Ovidiu Burcă a recunoscut că echipa sa nu a făcut un meci bun și nu s-a ferit să-și critice jucătorii.

”Ne-a bătut o echipă care ne-a dominat la toate capitolele. La fotbal, trebuie să ai stare de spirit, trebuie să ai agresivitate. Noi nu am avut. Nu mai are rost să discutăm despre planul tactic. Când toate duelurile sunt câștigate de adversari, e greu. Am făcut foarte multe greșeli prostești.

Poate că golul acela anulat ne-a bulversat puțin. Înscrisesem repede, apoi am luat gol repede. Din nou, primim gol și nu avem capacitatea să întoarcem un rezultat. Ăsta e un aspect negativ care ne bântuie.

Nu știu dacă scorul e mare, e mic, am pierdut meritat. E un cumul de factori, nu poți să spui doar mental, doar fizic, doar tactic. Când arăți de maniera în care am arătat noi astăzi, trebuie să taci din gură, să pui capul în pământ și să faci o analiză pentru a vedea ce e de făcut.

E greu să joci la Dinamo, dar vă asigur că jucătorii străini care au venit știu ce înseamnă clubul ăsta.

Vreau să stau să mă liniștesc, pentru că a fost un meci foarte prost. Lucrurile trebuie făcute în liniște. Suntem prea la cald, suntem prea supărați să discutăm acum”, a spus Ovidiu Burcă.

Primul ”11” trimis de Ovidiu Burcă contra lui Hermannstadt

DINAMO: Golubovic – Cr. Costin, Lucas Alves, Homawoo, Amzăr – N. Roșu, Larrucea, Bena, Ilic – Gregorio, Abdallah;

Rezerve: Began, I. Roșu, D. Iglesias, Politic, Bani, Patriche, R. Grigore, Ghezali, Irimia.

În urma acestui rezultat, Dinamo continuă seria de meciuri consecutive fără victorie în campionat. Elevii lui Burcă nu au mai câștigat în Superligă din august.

“Câinii” se află pe penultimul loc al clasamentului, doar FC Botoșani fiind sub aceștia.

De cealaltă parte, FC Hermannstadt a acumulat 19 puncte și se clasează pe locul 5 în Superligă, iar echipa antrenată de Marius Măldărășanu începe să emită pretenții pentru un loc de play-off la finalul sezonului regulat.

CITESTE SI:

Reacția lui Ovidiu Burcă, după dezastrul de la Sibiu

Dinamo își continuă criza de puncte în Liga 1

Hermannstadt – Dinamo. Cum arată primul 11 trimis de Ovidiu Burcă

Un gând despre &8222;Ioan Andone îl susține pe Burcă după eșecul cu Hermannstadt&8221;

Lasă un răspuns