Conducerea lui Dinamo a anunțat noi schimbări la echipă după eșecul cu Hermannstadt

Dinamo a avut o nouă prestație modestă. În meciul cu Hermannstadt, din runda a 13-a a Superligii, elevii lui Ovidiu Burcă au fost învinși cu un categoric 0-4 și au ajuns la a opta înfrângere în această ediție de campionat.

Fanii lui Dinamo nu au mai putut suporta o nouă umilință. La finalul meciului cu Hermannstadt, suporterii le-au reproșat lui Eugen Voicu și Andrei Nicolescu, forma slabă a echipei și că nu au cumpărat jucători pentru a redresa situația echipei.

Andrei Nicolescu, președintele și unul dintre acționarii lui Dinamo, a anunțat că la echipă vor apărea schimbări. Nu pe banca tehnică, pentru că Ovidiu Burcă a fost numit ”punct fix”.

Foarte probabil, schimbările anunțe de Andrei Nicolescu sunt la nivelul lotului de jucători.

”Îmi cer scuze fiecărui dinamovist care a făcut azi drumul pana la Sibiu. Și tuturor celor care au așteptat acest meci doua săptămâni cu speranța că începem să arătam a echipă competitivă.

Neputința cronică este inacceptabilă. Vor fi schimbări. Ovidiu rămâne punct fix. Fanii au tot dreptul sa își strige revolta. Le datorăm victorii. Etapa următoare trebuie să câștigăm. Trebuie să reîncepem să ne merităm suporterii și istoria. Nu există altă variantă!”, a scris Andrei Nicolescu, pe Facebook.

Ovidiu Burcă, mesaj brutal la adresa propriilor jucători

Antrenorul lui Dinamo a fost extrem de dezamăgit de lipsa de atitudine a elevilor săi în duelul de la Sibiu și consideră că rezultatul este pe deplin meritat.

Ovidiu Burcă a transmis că fotbaliștii lui Dinamo trebuie să pună capul în pământ și să muncească pentru a remedia problemele care au dus la un asemenea eșec.

”Azi ne-a bătut o echipă care ne-a dominat la toate capitolele. În primul rând, la fotbal, trebuie să ai stare de spirit, trebuie să ai agresivitate. Noi nu am avut și nu mai ajungem să discutăm despre planul tactic, despre… Când toate duelurile sunt câștigate de adversari, e greu. Am făcut foarte multe erori prostești!

Poate că golul anulat ne-a bulversat puțin. Înscrisesem repede, după care am luat gol repede… Din nou primim gol și nu avem capacitatea să întoarcem un rezultat. Iar ăsta e un aspect negativ care ne bântuie de ceva vreme. Nu știu dacă scorul e mare sau mic. Am pierdut meritat.

Când se întâmplă astfel de lucruri e un cumul de factori. Nu poți să spui doar ceva mental, doar fizic sau doar tactic. Când arăți de maniera în care am arătat noi astăzi, trebuie să taci, să pui capul în pământ, să faci o analiză și să vezi ce ai de făcut. E greu să joci la Dinamo, dar vă asigur că jucătorii străini care au venit aici înțeleg foarte clar ce înseamnă clubul ăsta. Cred că de asta au venit, că e un club cu istorie. Vă asigur că știu că jucătorii știu e înseamnă Dinamo.

Ce le-am spus jucătorilor? E ușor după meciuri să fii agresiv… Dar vreau să stau să mă liniștesc, pentru că a fost un meci foarte prost. Vreau să mă adun. Lucrurile trebuie făcute în liniște, lucrurile care contează trebuie spuse în liniște. Suntem prea supărați să discutăm acum”, a declarat Ovidiu Burcă, după Hermannstadt – Dinamo 4-0.

În urma acestui rezultat, Dinamo continuă seria de meciuri consecutive fără victorie în campionat. Elevii lui Burcă nu au mai câștigat în Superligă din august.

“Câinii” se află pe penultimul loc al clasamentului, doar FC Botoșani fiind sub aceștia.

De cealaltă parte, FC Hermannstadt a acumulat 19 puncte și se clasează pe locul 5 în Superligă, iar echipa antrenată de Marius Măldărășanu începe să emită pretenții pentru un loc de play-off la finalul sezonului regulat.

CITESTE SI:

Ioan Andone îl susține pe Burcă după eșecul cu Hermannstadt

Reacția lui Ovidiu Burcă, după dezastrul de la Sibiu

Dinamo își continuă criza de puncte în Liga 1

Un gând despre &8222;Conducerea lui Dinamo a anunțat noi schimbări la echipă după eșecul cu Hermannstadt&8221;

Lasă un răspuns