Scut în jurul lui Burcă: ”Nu se poate da vina doar pe Ovidiu Burcă”

Dinamo a suferit o corecţie severă la Hermannstadt, scor 0-4. “Câinii” au practicat unul dintre cele mai slabe jocuri pe care le-au disputat în actuala stagiune.

Doar trei puncte îi despart pe ”câini” de FC Botoșani, ultima clasată.

Florentin Petre (47 de ani), fost jucător al lui Dinamo, a recunoscut că situația clubului din „Groapă” este una dificilă, însă a ținut să-i ia apărarea lui Burcă, punctând faptul că rezultatele vin ca urmare a lipsei de buget, ceea ce nu i-a permis staff-ului să aducă jucători de valoare.

”Este o situație grea la Dinamo, din toate punctele de vedere. Nu se poate da vina doar pe jucători și nici pe Ovidiu Burcă. Repriza a doua cu Hermannstadt a arătat probleme mari.

Să nu facem comparații cu UTA sau Poli Iași până nu vor avea bugete la fel. La Dinamo nu sunt bani. Nu poți să fii Mourinho sau Guardiola fără buget. Eu am promovat cu Brăila în B cu buget de 170.000 de euro și am spus că fără bani nu pot face nimic”, a spus Florentin Petre.

Ovidiu Burcă, reconfirmat în funcție

La scurt timp după finalul meciului de la Sibiu, Andrei Nicolescu, președintele și unul dintre acționarii lui Dinamo, a anunțat că la echipă vor apărea schimbări. Nu pe banca tehnică, pentru că Ovidiu Burcă a fost numit ”punct fix”.

Foarte probabil, schimbările anunțe de Andrei Nicolescu sunt la nivelul lotului de jucători.

”Îmi cer scuze fiecărui dinamovist care a făcut azi drumul pana la Sibiu. Și tuturor celor care au așteptat acest meci doua săptămâni cu speranța că începem să arătam a echipă competitivă.

Neputința cronică este inacceptabilă. Vor fi schimbări. Ovidiu rămâne punct fix. Fanii au tot dreptul sa își strige revolta. Le datorăm victorii. Etapa următoare trebuie să câștigăm. Trebuie să reîncepem să ne merităm suporterii și istoria. Nu există altă variantă!”, anunțat Andrei Nicolescu.

În urma acestui rezultat, Dinamo continuă seria de meciuri consecutive fără victorie în campionat. Elevii lui Burcă nu au mai câștigat în Superligă din august.

“Câinii” se află pe penultimul loc al clasamentului, doar FC Botoșani fiind sub aceștia.

De cealaltă parte, FC Hermannstadt a acumulat 19 puncte și se clasează pe locul 5 în Superligă, iar echipa antrenată de Marius Măldărășanu începe să emită pretenții pentru un loc de play-off la finalul sezonului regulat.

Etapa următoare, Dinamo o întâlnește pe Poli Iași, pe teren propriu, vineri de la ora 20:30

CITESTE SI:

Conducerea lui Dinamo a anunțat noi schimbări la echipă după eșecul cu Hermannstadt

Ioan Andone îl susține pe Burcă după eșecul cu Hermannstadt

Reacția lui Ovidiu Burcă, după dezastrul de la Sibiu

Un gând despre &8222;Scut în jurul lui Burcă: ”Nu se poate da vina doar pe Ovidiu Burcă”&8221;

Lasă un răspuns