Florin Prunea tună și fulgeră la adresa jucătorilor lui Dinamo

Florin Prunea

Dinamo a fost învinsă, sâmbătă seară la Sibiu, 0-4, de Hermannstadt, în runda cu numărul 13 a Superligii.

melimeloparis.ro

Florin Prunea, crescut la școala lui Dinamo din Ștefan cel Mare sub îndrumarea lui Piți Varga și Gheorghe Timar, e atent la tot ce se întâmplă la clubul său de suflet. Eșecul “câinilor” de sâmbătă, 0-4 la Sibiu cu FC Hermannstadt, i-a lăsat un gust amar fostului portar al Generației de Aur.

La scurt timp după meciul pierdut categoric de Dinamo, Florin Prunea a reacționat și i-a criticat aspru pe jucători, însă nici conducerea nu a scăpat de ”furia” sa.

”Când faci asemenea greșeli la acest nivel, e normal să iei patru. Într-adevăr, au și dat peste o echipă care, din punctul meu de vedere, e cea mai omogenă din Liga 1 (n.r. – Hermannstadt)

Nu știu cine se ocupă de transferuri la Dinamo. Ce facem? Venim la Dinamo și luăm patru? Ești la Dinamo, au fost 5.000 de oameni în tribune, acolo, măcar pentru ei joacă!

Dintre jucătorii aduși, în afară de Golubovic, nimeni nu a confirmat. Politic s-a mai tăiat, Costin e într-o scădere fantastică”, a spus Florin Prunea.

Reacția lui Ovidiu Burcă, după Hermannstadt – Dinamo 4-0

La finalul meciului, Ovidiu Burcă a recunoscut că echipa sa nu a făcut un meci bun și nu s-a ferit să-și critice jucătorii.

”Ne-a bătut o echipă care ne-a dominat la toate capitolele. La fotbal, trebuie să ai stare de spirit, trebuie să ai agresivitate. Noi nu am avut. Nu mai are rost să discutăm despre planul tactic. Când toate duelurile sunt câștigate de adversari, e greu. Am făcut foarte multe greșeli prostești.

Poate că golul acela anulat ne-a bulversat puțin. Înscrisesem repede, apoi am luat gol repede. Din nou, primim gol și nu avem capacitatea să întoarcem un rezultat. Ăsta e un aspect negativ care ne bântuie.

Nu știu dacă scorul e mare, e mic, am pierdut meritat. E un cumul de factori, nu poți să spui doar mental, doar fizic, doar tactic. Când arăți de maniera în care am arătat noi astăzi, trebuie să taci din gură, să pui capul în pământ și să faci o analiză pentru a vedea ce e de făcut.

E greu să joci la Dinamo, dar vă asigur că jucătorii străini care au venit știu ce înseamnă clubul ăsta.

Vreau să stau să mă liniștesc, pentru că a fost un meci foarte prost. Lucrurile trebuie făcute în liniște. Suntem prea la cald, suntem prea supărați să discutăm acum”, a declarat Ovidiu Burcă.

Ovidiu Burcă, reconfirmat în funcție

La scurt timp după finalul meciului de la Sibiu, Andrei Nicolescu, președintele și unul dintre acționarii lui Dinamo, a anunțat că la echipă vor apărea schimbări. Nu pe banca tehnică, pentru că Ovidiu Burcă a fost numit ”punct fix”.

Foarte probabil, schimbările anunțe de Andrei Nicolescu sunt la nivelul lotului de jucători.

”Îmi cer scuze fiecărui dinamovist care a făcut azi drumul pana la Sibiu. Și tuturor celor care au așteptat acest meci doua săptămâni cu speranța că începem să arătam a echipă competitivă.

Neputința cronică este inacceptabilă. Vor fi schimbări. Ovidiu rămâne punct fix. Fanii au tot dreptul sa își strige revolta. Le datorăm victorii. Etapa următoare trebuie să câștigăm. Trebuie să reîncepem să ne merităm suporterii și istoria. Nu există altă variantă!”, anunțat Andrei Nicolescu.

În urma acestui rezultat, Dinamo continuă seria de meciuri consecutive fără victorie în campionat. Elevii lui Burcă nu au mai câștigat în Superligă din august.

Dinamo a strâns nouă puncte din 13 partide, în timp ce ultima clasată, FC Botoșani, a adunat șase puncte din 12 partide. Botoșani joacă luni, în deplasare, cu Sepsi. 

“Câinii” se află pe penultimul loc al clasamentului, doar FC Botoșani fiind sub aceștia.

Etapa următoare, Dinamo o întâlnește pe Poli Iași, pe teren propriu, vineri de la ora 20:30.

CITESTE SI:

Scut în jurul lui Burcă: ”Nu se poate da vina doar pe Ovidiu Burcă”

Conducerea lui Dinamo a anunțat noi schimbări la echipă după eșecul cu Hermannstadt

Ioan Andone îl susține pe Burcă după eșecul cu Hermannstadt

Un gând despre &8222;Florin Prunea tună și fulgeră la adresa jucătorilor lui Dinamo&8221;

Lasă un răspuns