Video I Ovidiu Burcă își asumă eșecul de la Sibiu

Dinamo traversează un moment critic în Superliga, cu un singur gol marcat în cele mai recente șapte etape.

Dinamo se află într-o situație dezastruoasă în Superliga. ”Câinii” au pierdut usturător, sâmbătă la Sibiu, de Hermannstadt, scor 0-4, și au ajuns deja la opt înfrângeri în 13 etape. Echipa se află pe penultimul loc al clasamentului, cu 9 puncte, doar Botoșani, singura echipă din campionat fără victorie, fiind mai slabă (6 puncte).

A fost un meci în care elevii lui Ovidiu Burcă nu au opus rezistență, iar numărul fanilor nemulțumiți este într-o creștere rapidă.

Ovidiu Burcă a declarat la conferința de presă de după meci că își asumă vina pentru felul în care s-au prezentat jucătorii la Sibiu.

”Este un meci care mă va bântui foarte mult, am pierdut de o manieră categorică, ne-a învins o echipă care ne-a surclasat la toate capitolele. Când vorbești de fotbal, vorbești de stare de spirit, de agresivitate, lucruri care ne-au lipsit total. Aici îmi fac mea culpa, era de datoria mea să montez echipa, să fim agresivi.

Astăzi am arătat rău, am arătat nu așa cum ne-am dori. Cu CFR începusem să avem speranțe că lucrurile se așază, sunt foarte supărat. Îmi găsesc cuvintele greu, e o seară tristă pentru mine, Dinamo.

Este o situație care apasă pe umerii jucătorilor, este o problemă mentală. Întotdeauna când pierzi, nu poți să spui foarte clar, să pui degetul pe o anumită problemă. Golul anulat, au înscris foarte repede, i-a bulversat pe jucători. Atunci când ești apăsat foarte tare, psihologic te apasă niște situații, fizic se pare că nu au forță, agresivitate.

A trebuit să îl introduc pe Dennis, am schimbat la un alt modul, nu am reușit în niciunul dintre module, să avem claritate, controlul. Se vede că au un antrenor de 3 ani de zile care lucrează cu ei. Se vor bate la play-off, au calitate, știu ce au de făcut.

Îmi pare rău că au plecat acasă triști, faptul că au venit atât de mulți, vreau să le mulțumesc. Din păcate, lucrurile nu au fost în regulă astăzi, e o seară tristă pentru ei. Dinamo arată că este un club mare, iubit peste tot. Fanii vin peste noi, ar trebui să înțelegem mai bine, eu împreună cu jucătorii să dăm mai mult”, a spus Ovidiu Burcă la conferința de presă.

Ovidiu Burcă, reconfirmat în funcție

La scurt timp după finalul meciului de la Sibiu, Andrei Nicolescu, președintele și unul dintre acționarii lui Dinamo, a anunțat că la echipă vor apărea schimbări. Nu pe banca tehnică, pentru că Ovidiu Burcă a fost numit ”punct fix”.

Foarte probabil, schimbările anunțe de Andrei Nicolescu sunt la nivelul lotului de jucători.

”Îmi cer scuze fiecărui dinamovist care a făcut azi drumul pana la Sibiu. Și tuturor celor care au așteptat acest meci doua săptămâni cu speranța că începem să arătam a echipă competitivă.

Neputința cronică este inacceptabilă. Vor fi schimbări. Ovidiu rămâne punct fix. Fanii au tot dreptul sa își strige revolta. Le datorăm victorii. Etapa următoare trebuie să câștigăm. Trebuie să reîncepem să ne merităm suporterii și istoria. Nu există altă variantă!”, anunțat Andrei Nicolescu.

În urma acestui rezultat, Dinamo continuă seria de meciuri consecutive fără victorie în campionat. Elevii lui Burcă nu au mai câștigat în Superligă din august.

“Câinii” se află pe penultimul loc al clasamentului, doar FC Botoșani fiind sub aceștia.

Etapa următoare, Dinamo o întâlnește pe Poli Iași, pe teren propriu, vineri de la ora 20:30.

Video I Conferință de presă I Ovidiu Burcă după Hermannstadt – Dinamo

Biletele pentru meciul cu Poli Iași

Partida dintre Dinamo București și Poli Iași, se va disputa pe Arena Națională, vineri, 27 octombrie, la ora 20:30 și contează pentru etapa a 14-a din Superliga României.

Așadar, Dinamo București a pus tichetele de acces în vânzare. Momentan tichetele de acces pot fi procurate online de pe platforma online bilete.ro.

PREȚURI BILETE:

Tribuna 1 VIP 1: 120 lei;

Tribuna 1 VIP 2: 80 lei;

Tribuna 2: 35 lei;

Family Zone: 35 lei;

Tribuna 2 (elevi, studenti, pensionari): variază între 35 și 24,50 lei;

Peluză: 25 lei.

Tichetele se vor putea achiziționa și de la casele de bilete ale stadionului ”Arena Națională”.

Programul caselor de bilete:

Joi (26/10)

Interval orar: 12:00 – 20:00. Acestea se pot procura de pe Pierre de Coubertin.

Vineri (27/10)

Interval orar: 16:00 – 21:30. Acestea se pot procura de pe Maior Coravu și Pierre de Coubertin.

CITESTE SI:

Adrian Mihalcea îi ”înțeapă” pe rivali și reaprinde războiul dintre CSA şi FCSB

Ionel Dănciulescu, discurs categoric referitor la situația lui Dinamo. Cerințe adresate conducerii clubului

Florin Prunea tună și fulgeră la adresa jucătorilor lui Dinamo

Un gând despre &8222;Video I Ovidiu Burcă își asumă eșecul de la Sibiu&8221;

Lasă un răspuns