Adrian Mihalcea îi ”înțeapă” pe rivali și reaprinde războiul dintre CSA şi FCSB

Unirea Slobozia, liderul din Liga 2 a obţinut o victorie pe teren propriu împotriva vice-campioanei sezonului trecut din Liga 2, CSA Steaua.

Întrebat dacă numele adversarei împotriva căreia a obţinut victoria a influenţat bucuria, fostul jucător și antrenor a lui Dinamo, Adrian Mihalcea a profitat și a reaprinde războiul dintre CSA şi FCSB.

”N-aş vrea să fiu răutăcios, dar Steaua, cu care eu jucam şi aveam luptele acelea crâncene este în prima divizie (n.r. clubul patronat de Gigi Becali, FCSB).

Bine, se poate interpreta, dar eu consider că Gigi Becali a format şi patronează echipa Steaua”, a declarat Adi Mihalcea la finalul partidei câştigată cu CSA Steaua.

Cât despre actualul său mandat pe banca echipei din Ialomiţa, Mihalcea priveşte cu încredere spre viitor alături de conducerea Unirii Slobozia.

“Se pare că Slobozia îmi prieşte, este al treilea mandat, lumea mă lasă să-mi fac meseria, am linişte, am stabilitate, am susţinere şi mă preocupă doar acest lucru.

Şi în altă parte, şi la Buzău am avut o performanţă pe care ei, ca echipă, nu au avut-o, aceea de a juca un baraj de promovare.

Obiectivul este play-off-ul. Noi ne axăm pe play-off. După, este cu totul şi cu totul alt campionat, eu ştiu.

Eventual va fi un al treilea play-off (n.r. campionat) şi vor fi numai meciuri de genul acesta. Momentan suferim, nu avem un lot foarte numeros. Şi astăzi am improvizat”, a mai declarat fostul atacant din Ștefan cel Mare.

CITESTE SI:

Ionel Dănciulescu, discurs categoric referitor la situația lui Dinamo. Cerințe adresate conducerii clubului

Florin Prunea tună și fulgeră la adresa jucătorilor lui Dinamo

Scut în jurul lui Burcă: ”Nu se poate da vina doar pe Ovidiu Burcă”

Un gând despre &8222;Adrian Mihalcea îi ”înțeapă” pe rivali și reaprinde războiul dintre CSA şi FCSB&8221;

Lasă un răspuns