”Dulăii” sunt pregătiți de meciul de foc din EHF European League: ”Luptăm până în ultimul minut”

Campioana României la handbal masculin se pregătește de duelul de foc din etapa a doua din grupa G a competiţiei masculine de handbal EHF European League.

”Dulăii” au plecat în Franța pentru meciul cu Chambery Savoie Mont Blanc, din EHF European League, programat marți, 24 octombrie, de la ora 21:45.

Dinamo s-a antrenat luni dimineață, apoi toată delegația a luat masa de prânz la club, iar la ora 13:00 s-a plecat la aeroport. Apoi, de la 15:40, cu avionul pe ruta București – Belgrad – Lyon, și încă un drum cu autocarul de o oră și jumătate până la Chambery. În dimineața meciului au programată o oră de acomodare cu sala.

O veste bună vine dinspre partea medicală: extrema stânga Nicușor Negru a fost recuperat după o entorsă la gleznă. El nu a jucat în meciul cu Izvidac.

După debutul strălucitor din EHF European League, scor 52-24 cu HC Izvidac, campioana Bosniei Herțegovina, meci disputat pe 17 octombrie la București, echipa masculină de handbal Dinamo a evoluat vineri, 20 octombrie, în Liga Zimbrilor, câștigând cu 29-25 în deplasarea cu CSM Sighișoara. E neînvinsă în campionatul intern după 9 meciuri disputate.

Înainte plecări în Franța, handbaliștii dinamoviști au făcut o analiză a meciului de mâine seară.

Javier Humet: ”Este un meci foarte important pentru noi, ne-am pregatit pentru el și vrem să reușim o victorie care ne pune într-o poziție bună în grupă”, a declarat interul dreapta.

Dan Racoțea: ”Va fi un meci greu cu Chambery, sunt o echipă cu experiență în Europa, dar au și un campionat foarte puternic. Consider ca am pregătit meciul foarte bine, ca să îl câștigăm trebuie să rămânem concentrați și să ne luptăm până în ultimul minut”, a spus interul stânga.

Xavier Pascual”Este un joc important. Vom întâlni o echipă care a jucat foarte bine la Berlin, săptămâna trecută. Este adevărat că au avut câțiva jucători accidentați la începutul sezonului, dar acum jucătorii s-au recuperat. Ne așteptăm la un joc dificil, pentru că echipa franceză are multe soluții. Se poate apăra 6-0 sau 5-1, poate schimba strategia oricând”, a fost analiza antrenorului din Ștefan cel Mare.

Chambery a jucat în etapa a 7-a a ligii franceze acasă cu Nantes, în fața căreia a capotat la o diferență mare, 25-39, deși suporterii locali așteptau cu speranță meciul, după victoria cu Dunkerque din runda precedentă și după evoluția bună cu Fuchse Berlin din European League.

CITESTE SI:

Nicolescu vrea să aducă doi investitori noi la Dinamo

Conducerea lui Dinamo a răbufnit la adresa jucătorilor

Florentin Petre şi-a găsit echipă. Cu cine a semnat fostul dinamovist

3 gânduri despre &8222;”Dulăii” sunt pregătiți de meciul de foc din EHF European League: ”Luptăm până în ultimul minut”&8221;

Lasă un răspuns