Florentin Petre şi-a găsit echipă. Cu cine a semnat fostul dinamovist

Florentin Petre (47 de ani) a semnat cu noua sa echipă, după experiențele de la Ceahlăul Piatra Neamț și Dacia Unirea Brăila, fostul jucător începe o nouă aventură.

Florentin Petre nu mai este liber de contract, postură în care ajungea în luna noiembrie a anului 2022, după ce se despărţea de Ceahlăul Piatra-Neamţ, echipă la care joacă, din vara anului trecut, şi Patrick Petre, fiul acestuia.

Acum, Florentin Petre a anunţat că va fi noul antrenor al Unirii Ungheni, formaţie care ocupă locul 3 în Seria a 9-a din Liga 3.

”Zâmbetul ăsta îmi oferă o aură dintr-asta de fericire. Pentru că de astăzi voi prelua echipa Unirea Ungheni.

Sunt deja în Transilvania la hotel și m-au primit gazdele cu brațele deschise. E o echipă de liga a treia de lângă Târgu Mureș.

În primul rând vreau să îi mulțumesc domnului primar Victor Prodan și domnului președinte Adi Pop pentru oportunitatea de a antrena o echipă bună, cu pretenții, care vrea să tragă la promovare”, a spus Florentin Petre.

Florentin Petre s-a retras în 2011 și a început cariera de antrenor ca secund la Dinamo II, unde a devenit și ”principal” trei ani mai târziu.

A lucrat apoi în departamentul de scouting al clubului, iar în 2017 a preluat ca antrenor principal Foresta Suceava. Dacia Unirea Brăila și Ceahlăul Piatra Neamț sunt ultimele echipe din CV-ul său.

CITESTE SI:

Noi detalii despre Gabriel Moura. Când ar putea reveni

Andrei Nicolescu, noi declarații după eșecul cu Hermannstadt: ”Primul vinovat sunt eu ….”

De câți bani este nevoie la Dinamo: ”Ăsta este răspunsul pe care îl avem”

2 gânduri despre &8222;Florentin Petre şi-a găsit echipă. Cu cine a semnat fostul dinamovist&8221;

Lasă un răspuns