Nicolescu vrea să aducă doi investitori noi la Dinamo

Dinamo a pierdut cu 0-4 meciul de la Sibiu cu Hermannstadt. “Câinii” sunt penultimii în clasament, având cea mai slabă apărare şi cel mai slab atac din SuperLiga, după primele 13 etape.

Deja într-o situaţie dificilă înaintea etapei, ”câinii” şi-au făcut viaţa grea cu încă o înfrângere. Care şubrezeşte şi mai mult scaunul lui Ovidiu Burcă. Tehnicianul care a promovat-o pe Dinamo în prima divizie în vară îşi joacă postul în următoarele două etape. Atunci când echipa noastră întâlneşte adversare aflate în partea a doua a ierarhiei, Poli Iaşi şi UTA.

Andrei Nicolescu a recunoscut că Dinamo este în criză și că încearcă să găsească soluții pentru a întări echipa și implicit clubul în iarnă.

Administratorul special al clubului, a dezvăluit că în momentul de față se află în discuții avansate cu doi potențiali noi investitori.

Oficialul lui Dinamo a confirmat indirect că unul dintre investitorii din „Groapă” ar fi afaceristul Sorin Preda, despre care s-a scris deja în presă.

Puțin peste trei milioane de euro ar fi bugetul de transferuri al lui Dinamo, pentru la iarnă, dacă cei doi investitori vor accepta să vină alături de actualii acționari ai clubului.

”Nu pot să spun nimic 100%, dar eu cel puțin îmi doresc să închid cu cel puțin doi noi acționari până în iarnă. Unul dintre ei a fost în spațiul public.

Haideți vă rog, lăsați așa. Vedeți că știți (n.r. – că unul ditnre investitori va fi Sorin Preda). Bine, dar dumneavoastră trebuie să faceți diferența între acționarii care vorbesc de milioane și nu vin cu nimica. Ăsta este targetul, să închidem doi acționari. Pachetele nu sunt fixate la 10%.

Sunt calcule mai complexe, pentru ieșirea din insolvență suntem setați, eu vorbeam de acționari noi…E puțin mai mult (n.r. – investiție de 3 milioane la Dinamo).

Și când curg banii fotbalul la fel de greu e. Consecințele nu se văd pentru că banii aduși acoperă alte găuri. Noi încercăm să găsim un sistem în care banii să nu devină găuri. Momentan pedalăm…E una ca în momentul în care greșești să zici las că mai fac rost de 2 milioane, alta e când recunoști că ai avut o decizie greșită”, a spus Andrei Nicolescu.

Cine este Sorin Preda?

Sorin Preda, cel în care își pune speranța Andrei Nicolescu, este CEO-ul și fondatorul companiei Global Vision, o firmă care activează în domeniul logisticii și industriei. Înainte de a se apuca de afaceri, Sorin Preda a fost unul dintre managerii români operatorului de telefonie mobilă Connex, actualul Vodafone.

Dinamo a ajuns la al șaselea meci fără victorie în Superliga, iar în clasament lucrurile nu stau deloc bine pentru ”câini”, care ocupă penultimul loc (retrogradabil), la patru puncte în spatele lui FC Voluntari, care se află pe 12, primul loc ce asigură salvarea de la retrogradare.

Etapa următoare, Dinamo o întâlnește pe Poli Iași, pe teren propriu, vineri de la ora 20:30.

Biletele pentru meciul cu Poli Iași

Partida dintre Dinamo București și Poli Iași, se va disputa pe Arena Națională, vineri, 27 octombrie, la ora 20:30 și contează pentru etapa a 14-a din Superliga României.

Așadar, Dinamo București a pus tichetele de acces în vânzare. Momentan tichetele de acces pot fi procurate online de pe platforma online bilete.ro.

PREȚURI BILETE:

Tribuna 1 VIP 1: 120 lei;

Tribuna 1 VIP 2: 80 lei;

Tribuna 2: 35 lei;

Family Zone: 35 lei;

Tribuna 2 (elevi, studenti, pensionari): variază între 35 și 24,50 lei;

Peluză: 25 lei.

Tichetele se vor putea achiziționa și de la casele de bilete ale stadionului ”Arena Națională”.

Programul caselor de bilete:

Joi (26/10)

Interval orar: 12:00 – 20:00. Acestea se pot procura de pe Pierre de Coubertin.

Vineri (27/10)

Interval orar: 16:00 – 21:30. Acestea se pot procura de pe Maior Coravu și Pierre de Coubertin.

Programul ”câinilor” în următoarele trei etape

Etapa 14 din Superliga

Vineri, 27 octombrie

Ora 20:30

DINAMO – Poli Iași

Etapa 2 din Cupa României, grupa C

Vineri, 3 noiembrie

Ora 20:30

FC Bihor – DINAMO

Etapa 15 din Superliga

Luni, 6 noiembrie

Ora 18:00

UTA Arad – DINAMO

Programul complet din Cupa României

ETAPA 2, GRUPA C

Marți, 31 octombrie

Ora 21:00

Oțelul Galați – FCSB

Miercuri, 1 noiembrie

Ora 14:00

SCM Zalău – FCU Craiova 1948

Vineri, 3 noiembrie

Ora 20:30

FC Bihor – DINAMO

CITESTE SI:

Conducerea lui Dinamo a răbufnit la adresa jucătorilor

Florentin Petre şi-a găsit echipă. Cu cine a semnat fostul dinamovist

Noi detalii despre Gabriel Moura. Când ar putea reveni

2 gânduri despre &8222;Nicolescu vrea să aducă doi investitori noi la Dinamo&8221;

Lasă un răspuns