Video I Prima reacție a lui Xavi Pascual, după triumful din Franța

Dinamo este la înălțime în EHF European League și arată că i s-a făcut o mare nedreptate atunci când n-a fost primită în EHF Champions League.

”Dulăii” au obţinut marţi, în deplasare, a doua victorie din din grupa G a European League, scor 28-21 (14-9), cu francezii de la Chambery Savoie.

Dinamo n-a avut emoții cu Chambery! Echipa lui Xavi Pascual a fost în permanență în control, a condus și cu șase goluri, iar la pauză scorul a fost 14-9.

A urmat o repriză secundă de excepție, iar la un moment dat tabela a arătat un scor incredibil: 20-10.

Dinamo s-a mai relaxat pe final și s-a impus cu 28-21, într-un meci în care Akimenko a marcat cinci goluri, iar Kasparek și super starul Ali Zein au punctat de câte patru ori.

Golul lui Nicușor Negru a fost printre cele mai frumoase ale serii și a ajuns și pe contul oficial de twitter al EHF European League.

Video I Golul lui Nicușor Negru de 8:13 pentru Dinamo

La finalul partidei, antrenorul echipei noastre, Xavi Pascual a avut o primă reacție:

”Am fost mai buni decât Chambery. Sunt bucuros pentru echipa mea, de modul în care a jucat, pentru că știam că avem în față o adversară valoroasă. Punctele obținute astăzi sunt foarte valoroase”, a declarat după partidă antrenorul Xavi Pascual.

Dinamo va juca la Berlin în etapa viitoare din EHF European League

Dinamo urmează să joace în runda următoare pe terenul celui mai dificil adversar: Fuchse Berlin. Fără să forțeze, nemții s-au desprins pe final cu Izvidac, izbutind să bată la 12 goluri: 34-22.

Dacă va câștiga și în Germania, într-un meci care se anunță infernal, Dinamo se va califica practic mai departe, la jumătatea fazei grupelor.

Primele două clasate din cele opt grupe preliminare se vor califica în cele principale, adică patru grupe de câte patru echipe.

Dinamo are 4 puncte, la fel ca Fuchse Berlin, echipă pe care ”dulăii” o vor întâlni în deplasarea din 14 noiembrie. Returul cu formația germană, este programat marți, 21 noiembrie, de la ora 21:45.

Video I Dinamoviștii și-au făcut damblaua și în Franța! ⚪🔴

Bilete pentru meciul cu Fuchse Berlin

Partida retur cu Fuchse Berlin, este programat marți, 21 noiembrie, de la ora 21:45, în sala Dinamo.

Clubul Sportiv Dinamo în colaborare cu platforma eventim.ro, au pus în vânzare tichetele de acces. Acestea pot fi achiziționate momentan doar online, eventim.ro.

PREȚURI BILETE

Categoria 1: 60 lei;

Categoria 2: 40 lei.

Biletele se vor putea procura și fizic în ziua meciului direct de la Sala Dinamo, începând cu ora 20:00, în limita biletelor rămase.

ATENȚIE: Intrarea galeriei se va face separat, pe la intrarea dinspre bazinul descoperit, pentru a fluidiza accesul. Veniți îmbrăcați doar în ROȘU, ALB sau NEGRU.

CITESTE SI:

Analiza lui Vlad Iacob referitoare la situația de criză în care se află Dinamo

Oficial I Bucureștiul intră în cursa pentru o super finală Europeană

Judecătorii Curții de Apel s-au pronunțat în legătură cu cererea de suspendare formulată de Diego Fabbrini

Un gând despre &8222;Video I Prima reacție a lui Xavi Pascual, după triumful din Franța&8221;

Lasă un răspuns