Video I Concluzia lui Nicușor Negru după victoria cu Chambery

Dinamo București a reușit să o învingă, marți seară, pe Chambery Savoie, 21-28 ,în cadrul etapei a doua din cadrul grupelor EHF.

Dinamo a început perfect meciul din Franța, cu Chambery, unde a condus pe toată durata partidei, iar la pauză campioana României avea un plus de 5 goluri, 14-9.

Și în repriza secundă, Dinamo a confirmat că are valoare de Liga Campionilor și că Chambery are lot doar pentru EHF European League, bucureștenii conducând cu 20-10 în minutul 36 și până la urmă au închis tabela la 28-21.

Dinamo a jucat perfect, cu o apărare solidă și elastică, în care Militaru, Racoțea și Rosta l-au protejat cât au putut în zona centrală a defensivei pe portarul Ciupara, care a blocat 13 mingi.

În atac, sârbul Kukic a strălucit, reușind de fiecare dată să găsească pentru colegii săi cele mai bune soluții din care aceștia să înscrie goluri ușoare. Alături de Kukic, Akimenko, Kasparek și Ali Zein au adus liniștea în atac, fiecare marcând câte 4 goluri.

Dinamo a primit o veste bună înaintea partidei. Extrema stânga a lui Dinamo, Nicușor Negru a revenit în ”haită” în urma unei accidentări. Dinamovistul având o evoluție remarcabilă.

La revenirea în țară, Nicușor Negru ne-a oferit o primă reacție după frumoasa victorie din Franța.

”Mă bucur că am câștigat cele 2 puncte care sunt foarte importante și am făcut un meci foarte bun, atât în apărare cât și în atac. Știam că va fi un meci greu în Franța dar am pregătit foarte bine meciul și fiecare jucător a dat 100%. Este o victorie muncită și avem ambiții mari în acest sezon”, a spus extrema din Ștefan cel Mare, pentru doardinamo.com.

Golul marcat de Nicușor Negru în duelul cu Chambery Savoie, fiind printre cele mai frumoase ale serii și a ajuns și pe contul oficial de twitter al EHF European League.

Video I Golul lui Nicușor Negru de 8:13 pentru Dinamo

Xavi Pascual, după triumful din Franța: ”Am fost mai buni decât Chambery”

La finalul partidei, antrenorul echipei noastre, Xavi Pascual a avut o primă reacție:

”Am fost mai buni decât Chambery. Sunt bucuros pentru echipa mea, de modul în care a jucat, pentru că știam că avem în față o adversară valoroasă. Punctele obținute astăzi sunt foarte valoroase”, a declarat după partidă antrenorul Xavi Pascual.

Dinamo va juca la Berlin în etapa viitoare din EHF European League

Dinamo urmează să joace în runda următoare pe terenul celui mai dificil adversar: Fuchse Berlin. Fără să forțeze, nemții s-au desprins pe final cu Izvidac, izbutind să bată la 12 goluri: 34-22.

Dacă va câștiga și în Germania, într-un meci care se anunță infernal, Dinamo se va califica practic mai departe, la jumătatea fazei grupelor.

Primele două clasate din cele opt grupe preliminare se vor califica în cele principale, adică patru grupe de câte patru echipe.

Dinamo are 4 puncte, la fel ca Fuchse Berlin, echipă pe care ”dulăii” o vor întâlni în deplasarea din 14 noiembrie. Returul cu formația germană, este programat marți, 21 noiembrie, de la ora 21:45.

Bilete pentru meciul cu Fuchse Berlin

Partida retur cu Fuchse Berlin, este programat marți, 21 noiembrie, de la ora 21:45, în sala Dinamo.

Clubul Sportiv Dinamo în colaborare cu platforma eventim.ro, au pus în vânzare tichetele de acces. Acestea pot fi achiziționate momentan doar online, eventim.ro.

PREȚURI BILETE

Categoria 1: 60 lei;

Categoria 2: 40 lei.

Biletele se vor putea procura și fizic în ziua meciului direct de la Sala Dinamo, începând cu ora 20:00, în limita biletelor rămase.

ATENȚIE: Intrarea galeriei se va face separat, pe la intrarea dinspre bazinul descoperit, pentru a fluidiza accesul. Veniți îmbrăcați doar în ROȘU, ALB sau NEGRU.

CITESTE SI:

Video I Prima reacție a lui Xavi Pascual, după triumful din Franța

Analiza lui Vlad Iacob referitoare la situația de criză în care se află Dinamo

Oficial I Bucureștiul intră în cursa pentru o super finală Europeană

Un gând despre &8222;Video I Concluzia lui Nicușor Negru după victoria cu Chambery&8221;

Lasă un răspuns