Vlad Iacob dă cărțile pe față. Care au fost cauzele rupturii ”prieteniei” cu Ovidiu Burcă

Vlad Iacob a vorbit despre finalul mandatului, când relația cu Ovidiu Burcă nu a mai fost chiar la fel și a spus care a fost cauza rupturii dintre cei doi foști prieteni.

Fostului administrator special a lui Dinamo, a fost cel care l-a adus pe Burcă în calitate de principal al lui Dinamo în vara lui 2022, fostul oficial din Ștefan cel Mare se declară acum dezamăgit de acțiunile tehnicianului.

Concret, Vlad Iacob îl acuză pe Ovidiu Burcă de faptul că, în timp, și-a extins atribuțiile din club și în afara zonei sportive, ceea ce nu ar fi trebuit să se întâmple.

”Legat de relația cu Ovidiu Burcă, pot să spun că eu am avut toată transparența față de el și că am avut o relație bună, însă în prezent pot să spun că nu înțeleg în ce mod este relația noastră și sunt dezamăgit!

Eu luasem în proporție de 90% decizia să vin la Dinamo cu aproximativ șase săptămâni înainte de numirea mea oficială, dacă nu mai mult. Decizia cooptării lui Ovidiu Burcă și discuțiile cu Gabi Glăvan despre alegerea unui antrenor, am discutat foarte mult și cu alți oameni din fotbal sau din jurul clubului Dinamo, foști fotbaliști de la Dinamo. Decizia a venit ulterior, eu mi-am asumat venirea lui la Dinamo, nu am venit împreună.

Nu el a fost cel care l-a abordat pe Șerdean, ci eu, lucrurile au stat exact așa. Consider că decizia la momentul respectiv a fost bună, am văzut în Ovidiu Burcă un antrenor tânăr, cu o viziune modernă, am luat în considerare și alte opțiuni, după care el mi s-a părut cel mai potrivit.

Am avut încredere și în recomandarea lui Gabi și consider că pentru sezonul precedent a fost decizia potrivită. În prezent, lucrurile nu mai stau la fel, încă din ultimele luni ale mandatului meu n-au mai stat la fel.

N-au mai stat la fel din momentul în care el nu s-a mai ocupat doar de partea sportivă și a fost distras de alte zone ale clubului. S-a implicat în zona administrativă, în proiectul de crowdfunding cu Red&White.

Eu consider că el a ieșit din zona sportivă, de unde ar fi trebuit să rămână, din zona care îi plăcea”, a spus Vlad Iacob în cadrul emisiunii dedicate suporterilor dinamoviști ”Exclusiv Dinamo” de la ProSport.

Iacob a venit la Dinamo într-un moment delicat pentru club și, alături de Ovidiu Burcă, a menținut clubul pe linia de plutire în Liga 2, până la ”instalarea” noilor acționari ai clubului, care au adus și stabilitate la nivel financiar.

Pe 17 august a acestui an, Vlad Iacob a fost demis de la Dinamo după ce Adunarea Generală a Acționarilor a decis schimbarea administratorului special.

CITESTE SI:

Video I Concluzia lui Nicușor Negru după victoria cu Chambery

Video I Prima reacție a lui Xavi Pascual, după triumful din Franța

Analiza lui Vlad Iacob referitoare la situația de criză în care se află Dinamo

Un gând despre &8222;Vlad Iacob dă cărțile pe față. Care au fost cauzele rupturii ”prieteniei” cu Ovidiu Burcă&8221;

Lasă un răspuns