Avancronică I Dinamo București – Politehnica Iași

În runda a 14-a din Superliga României, Dinamo primește vizita celor de la Poli Iași, într-o confruntare ce se va disputa astăzi, 27 octombrie, pe Arena Națională, de la ora 20:30.

Dinamo e antepenultima în clasament, cu doar 9 puncte și un golaveraj dezastruos, 8-24, adică minus 16, cel mai slab din Superliga. Moldovenii sunt plasați ceva mai bine, locul 11, cu 15 puncte.

24 de dispute directe, 22 în primul eșalon, ultimele două în divizia secundă, în sezonul trecut, ambele câștigate de moldoveni, cu 4-1 acasă și cu 3-1 în deplasare. Per total, Dinamo are 9 victorii, Iașiul 10, și au mai fost și 5 egalități.

Cine spune că Dinamo se află în criză, nu exagerează absolut deloc. Nu se poate vorbi altfel despre o echipă care n-a mai câștigat de peste 2 luni (ultimul succes, 3-2 la Voluntari, s-a petrecut pe 19 august), peste care au trecut 9 meciuri fără bucuria victoriei.

Iar dacă n-ar fi fost egalul de acum două runde (1-1 cu CFR), rătăcit printre atâtea înfrângeri, atunci chiar s-ar fi putut vorbi despre o criză profundă.

Acel 0-4 de la Sibiu, de runda trecută, a dezvăluit un Dinamo permeabil în apărare și steril în atac. Mai mult, spre deosebire de alte dăți, s-a vorbit și de o lipsă de atitudine.

Se pare că nici situația lui Ovidiu Burcă nu e roză, o parte a acționatriatului reproșându-i multe, iar prin peisaj se vorbește tot mai des de o posibilă schimbare de antrenor, înlocuitorul vehiculat fiind ”antrenorul cox”, Ionuț Chirilă.

E posibil ca în formula de start a lui Dinamo să survină mai multe modificări față de meciul de la Sibiu. Și nu e exclus să se schimbe și sistemul, în favoarea unei așezări defensive cu 4 jucători, nu cu 5, ca până acum.

Biletele pentru meciul cu Poli Iași

Partida dintre Dinamo București și Poli Iași, se va disputa pe Arena Națională, vineri, 27 octombrie, la ora 20:30 și contează pentru etapa a 14-a din Superliga României.

Așadar, Dinamo București a pus tichetele de acces în vânzare. Momentan tichetele de acces pot fi procurate online de pe platforma online bilete.ro.

PREȚURI BILETE:

Tribuna 1 VIP 1: 120 lei;

Tribuna 1 VIP 2: 80 lei;

Tribuna 2: 35 lei;

Family Zone: 35 lei;

Tribuna 2 (elevi, studenti, pensionari): variază între 35 și 24,50 lei;

Peluză: 25 lei.

Tichetele se vor putea achiziționa și de la casele de bilete ale stadionului ”Arena Națională”.

Programul caselor de bilete:

Vineri (27/10)

Interval orar: 16:00 – 21:30. Acestea se pot procura de pe Maior Coravu și Pierre de Coubertin.

De partea cealaltă, Moldovenii au ieșit cu bine din cele două meciuri acasă de săptămâna trecută. O victorie cu Sepsi (1-0) și un egal (1-1) cu FCU Craiova, oaspeții egalând în prelungiri.

Nu trebuie uitat că ieșenii joacă bine pe teren străin, au 3 victorii în deplasare până acum, la Farul, la U Cluj și la Voluntari.

Nu va juca brazilianul Luis Phelipe, suspendat, și probabil că încă nu va reveni nici portarul Silviu Lung junior, urmând a i se da credit în continuare lui Ailenei.

Este aproape sigură revenirea în primul 11 a căpitanului guatemalez Samayoa, care va face cuplu în centrul apărării cu Fl. Ilie.

ECHIPE PROBABILE

DINAMO: Golubovic – Cr. Costin, Lucas Alves, Patriche, Amzăr – G. Larrucea, Q. Bena, Dani Iglesias, Politic – G. Gregorio, Abdallah;

Poli Iași: Ailenei – Martac, Fl.Ilie, Samayoa, R. Ispas – Bordeianu, Marchioni, A. Roman – Gheorghiță, S. Buș, Vojtus.

Partida va fi arbitrată de Vidican Rares George, ajutat de Bucsi Imre-Laszlo și Dumitru Ionel Valentin.

Arbitrajul video va fi analizat de Flueran Viorel Nicușor și Bârleanu Vlad.

Toate declaraţiile şi reacţiile de la această partidă, pot fi găsite pe –->>> www.doardinamo.com

Partida va fi televizată de: DigiSport, OrangeSport și PrimaSport.

CITESTE SI:

Ovidiu Burcă, mesaj direct către autopropusul Ionuț Chirilă

Conferință de presă I Promisiunea lui Lucas Alves, înaintea meciului cu Iașul

Variantă incredibilă dacă pleacă Ovidiu Burcă: ”Să nu se spună că fac presiune asupra băiatului”

Un gând despre &8222;Avancronică I Dinamo București – Politehnica Iași&8221;

Lasă un răspuns