Ovidiu Burcă sau Ionuț Chirilă? Răspunsul lui Andrei Nicolescu

După un sezon petrecut în Liga 2, Dinamo a revenit în primul eșalon din fotbalul românesc, însă rezultatele sunt sub așteptări, aflându-se din nou în zona retrogradării.

Înaintea confruntării cu Poli Iași, Dinamo ocupă penultimul loc în clasament, cu nouă puncte. “Câinii” au și cel mai slab atac din campionat (opt goluri marcate) dar și cea mai slabă apărare (24 de goluri primite, la egalitate cu FCU Craiova).

În urma acestor rezultate derizorii pentru un club ca Dinamo București, postul de antrenor principal al lui Ovidiu Burcă este în pericol, iar Ionuț Chirilă ar fi unul dintre antrenorii dispuși să îi ia locul pe banca tehnică din Șoseaua Ștefan cel Mare.

Acesta din urmă a fost aproape nelipsit la meciurile disputate de ”câini” pe teren propriul, dar în ultima etapă a luat o decizie surprinzătoare. Ionuț Chirilă a mers la Sibiu pentru a urmări pe viu duelul lui Dinamo cu Hermannstadt, câștigat de gazde cu 4-0.

În spațiul public s-a vehiculat zvonul că Ionuț Chirilă ar putea reprezenta o soluție pentru banca tehnică a ”câinilor”, în cazul în care se va renunța la serviciile lui Ovidiu Burcă. Despre acest subiect, a vorbit, acționar și administrator special, Andrei Nicolescu.

Nicolescu a precizat că Burcă a fost extrem de afectat după umilința de la Sibiu, 0-4 cu Hernmannstadt și că de acum toate meciurile vor fi decisive pentru echipa noastră.

”Burcă a fost afectat de rezultatul de la Sibiu, de prestația echipei, de eventuala lui demitere, dar noi am reușit să-l echilibrăm iar el, la rându-i, a reușit să transmită acest mesaj mai departe către echipă”, a spus Nicolescu în cadrul emisiunii dedicate suporterilor dinamoviști ”Dinamo 7/9” de la PlaySport.

Chestionat dacă următorul meci va fi decisiv pentru antrenor, Nicolescu a replicat:

”Mi-ar plăcea ca noi toți, cei din familia Dinamo, să considerăm toate meciurile de acum decisive, nu doar cel de mâine (n.r, – Dinamo – Poli Iași, ora 20:30). Însă, din alte puncte de vedere nu e decisiv (n.r. – aluzie la posibila demitere a lui Burcă)”.

Nicolescu a acceptat să vorbească și despre apropierea lui Ionuț Chirilă de Dinamo.

”Sunt doar speculații, noi primim pe oricine care a avut istorie la Dinamo și e bine primit, dar atât. Nu e cazul să se speculeze mai departe”, a mai spus Nicolescu.

Ovidiu Burcă, băgat în ședință de urgență, după meciul cu Poli Iași

Dinamo are meci vineri, cu Poli Iași, de la ora 20:30, pe Arena Națională, iar ulterior va exista o ședință cu Burcă și șefii lui Dinamo. Voicu susține că Ovidiu are în continuare parte de sprijinul conducerii.

Eugen Voicu, unul dintre acționarii Red&White, compania care deține 80% din acțiunile lui Dinamo, a explicat că nu se pune problema ca antrenorul să fie demis. Ba mai mult, deznodământul discuției va fi făcut public.

“Ovidiu recunoaște și că a făcut greșeli, i-am cerut rezultate, în primul rând va trebui să facem puncte și să continue construcția pe care a început-o. Credem în Ovidiu Burcă, îl susținem în continuare și sperăm să apară și rezultate.

Pot să vă spun că după meciul cu Iași vom avea o discuție cu Ovidiu Burcă și va avea un rezultat care, probabil, va fi făcut public. A fost dorința lui Ovidiu să facem acest lucru după meciul cu Politehnica Iași.

Vorbim de o setare mai clară a relației antrenor-club, nu vorbim de o schimbare”, a declarat Eugen Voicu.

Biletele pentru meciul cu Poli Iași

Partida dintre Dinamo București și Poli Iași, se va disputa pe Arena Națională, vineri, 27 octombrie, la ora 20:30 și contează pentru etapa a 14-a din Superliga României.

Așadar, Dinamo București a pus tichetele de acces în vânzare. Momentan tichetele de acces pot fi procurate online de pe platforma online bilete.ro.

PREȚURI BILETE:

Tribuna 1 VIP 1: 120 lei;

Tribuna 1 VIP 2: 80 lei;

Tribuna 2: 35 lei;

Family Zone: 35 lei;

Tribuna 2 (elevi, studenti, pensionari): variază între 35 și 24,50 lei;

Peluză: 25 lei.

Tichetele se vor putea achiziționa și de la casele de bilete ale stadionului ”Arena Națională”.

Programul caselor de bilete:

Joi (26/10)

Interval orar: 12:00 – 20:00. Acestea se pot procura de pe Pierre de Coubertin.

Vineri (27/10)

Interval orar: 16:00 – 21:30. Acestea se pot procura de pe Maior Coravu și Pierre de Coubertin.

Programul ”câinilor” în următoarele patru etape

Etapa 14 din Superliga

Vineri, 27 octombrie

Ora 20:30

DINAMO – Poli Iași

Etapa 2 din Cupa României, grupa C

Vineri, 3 noiembrie

Ora 20:30

FC Bihor – DINAMO

Etapa 15 din Superliga

Luni, 6 noiembrie

Ora 18:00

UTA Arad – DINAMO

Etapa 16 din Superliga

Duminică, 12 noiembrie

Ora 16:00

Universitatea Craiova – DINAMO BUCUREȘTI

CITESTE SI:

Avancronică I Dinamo București – Politehnica Iași

Ovidiu Burcă, mesaj direct către autopropusul Ionuț Chirilă

Conferință de presă I Promisiunea lui Lucas Alves, înaintea meciului cu Iașul

2 gânduri despre &8222;Ovidiu Burcă sau Ionuț Chirilă? Răspunsul lui Andrei Nicolescu&8221;

Lasă un răspuns