Avertisment pentru Andrei Nicolescu și Eugen Voicu

Dinamo nu trece deloc printr-o perioadă bună, din punct de vedere sportiv. În prezent, echipa antrenată de Ovidiu Burcă se află pe penultimul loc în Superliga, cu nouă puncte obținute după 13 meciuri jucate.

Dinamo a reușit să câștige doar de două ori în acest sezon, cu Voluntari și Botoșani.

Liviu Ganea, fostul jucător al lui Dinamo aşteaptă la fel ca şi suporterii dinamoviști ieşirea din criză a ”câinilor”.

Chiar dacă conducerea lui Dinamo nu vorbește deocamdată despre meciuri decisive, Liviu Ganea consideră că alte eşecuri mai ales în faţa unor contracandidate la evitarea retrogradării nu ar face decât să complice viaţa pentru Burcă & Co.

”E criză de puncte la Dinamo și suporterii nu mai au răbdare. Lumea poate a uitat că Dinamo a prins cu emoții barajul pentru promovare, apoi a fost dubla cu FC Argeș, una de neimaginat și a mai fost treaba cu insolvența. Sperăm ca această criză de formă să se termine și să apară punctele.

Trebuie să ai un lot cu care să te bați pentru salvarea de la retrogradare. Să sperăm că la iarnă vor veni jucători care să ajute direct echipa, care să nu mai aibă nevoie de adaptare”, a fost părerea lui Liviu Ganea în cadrul emisiunii dedicate suporterilor dinamoviști ”Dinamo 7/9” de la PlaySport.

În urmă cu doi ani, la precedentul sezon în Superligă, Dinamo era tot penultima după 13 etape. Cu 8 puncte acumulate, faţă de 9 câte are acum. A fost staginea în care dinamoviştii au retrogradat pentru prima oară în istoria clubului.

Ovidiu Burcă sau Ionuț Chirilă? Răspunsul lui Andrei Nicolescu

În spațiul public s-a vehiculat zvonul că Ionuț Chirilă ar putea reprezenta o soluție pentru banca tehnică a ”câinilor”, în cazul în care se va renunța la serviciile lui Ovidiu Burcă. Despre acest subiect, a vorbit, acționar și administrator special, Andrei Nicolescu.

Nicolescu a precizat că Burcă a fost extrem de afectat după umilința de la Sibiu, 0-4 cu Hernmannstadt și că de acum toate meciurile vor fi decisive pentru echipa noastră.

”Burcă a fost afectat de rezultatul de la Sibiu, de prestația echipei, de eventuala lui demitere, dar noi am reușit să-l echilibrăm iar el, la rându-i, a reușit să transmită acest mesaj mai departe către echipă”, a spus Nicolescu.

Chestionat dacă următorul meci va fi decisiv pentru antrenor, Nicolescu a replicat:

”Mi-ar plăcea ca noi toți, cei din familia Dinamo, să considerăm toate meciurile de acum decisive, nu doar cel de mâine (n.r, – Dinamo – Poli Iași, ora 20:30). Însă, din alte puncte de vedere nu e decisiv (n.r. – aluzie la posibila demitere a lui Burcă)”.

Nicolescu a acceptat să vorbească și despre apropierea lui Ionuț Chirilă de Dinamo.

”Sunt doar speculații, noi primim pe oricine care a avut istorie la Dinamo și e bine primit, dar atât. Nu e cazul să se speculeze mai departe”, a mai spus Nicolescu.

Biletele pentru meciul cu Poli Iași

Partida dintre Dinamo București și Poli Iași, se va disputa pe Arena Națională, vineri, 27 octombrie, la ora 20:30 și contează pentru etapa a 14-a din Superliga României.

Așadar, Dinamo București a pus tichetele de acces în vânzare. Momentan tichetele de acces pot fi procurate online de pe platforma online bilete.ro.

PREȚURI BILETE:

Tribuna 1 VIP 1: 120 lei;

Tribuna 1 VIP 2: 80 lei;

Tribuna 2: 35 lei;

Family Zone: 35 lei;

Tribuna 2 (elevi, studenti, pensionari): variază între 35 și 24,50 lei;

Peluză: 25 lei.

Tichetele se vor putea achiziționa și de la casele de bilete ale stadionului ”Arena Națională”.

Programul caselor de bilete:

Vineri (27/10)

Interval orar: 16:00 – 21:30. Acestea se pot procura de pe Maior Coravu și Pierre de Coubertin.

Programul ”câinilor” în următoarele patru etape

Etapa 14 din Superliga

Vineri, 27 octombrie

Ora 20:30

DINAMO – Poli Iași

Etapa 2 din Cupa României, grupa C

Vineri, 3 noiembrie

Ora 20:30

FC Bihor – DINAMO

Etapa 15 din Superliga

Luni, 6 noiembrie

Ora 18:00

UTA Arad – DINAMO

Etapa 16 din Superliga

Duminică, 12 noiembrie

Ora 16:00

Universitatea Craiova – DINAMO BUCUREȘTI

CITESTE SI:

Ionuț Lupescu, mesaj direct către CS Dinamo: ”Cei de la Ministerul de Interne trebuie să înțeleagă”

Ovidiu Burcă sau Ionuț Chirilă? Răspunsul lui Andrei Nicolescu

Avancronică I Dinamo București – Politehnica Iași

2 gânduri despre &8222;Avertisment pentru Andrei Nicolescu și Eugen Voicu&8221;

Lasă un răspuns