Gheorghe Mihali surprins de situați în care se află clubul lui de suflet.

După 13 etape, Dinamo se află pe penultimul loc în SuperLiga, cu două victorii, trei egaluri și opt înfrângeri.

lensa.ro

Astfel, tehnicianul din Ștefan cel Mare, este sub presiune după o serie dezastruoasă pe banca lui Dinamo. A luat doar un punct în 6 etape și ”câinii” sunt pe 15, penultimii în clasament.

Dinamoviștii au câștigat doar două meciuri în acest sezon în campionat, în etapele 5, respectiv 6. De atunci, dinamoviștii au bifat cinci înfrângeri și o remiză, iar situația nu este deloc pe placul fanilor. S-a vorbit chiar și despre o posibilă demitere a lui Ovidiu Burcă.

Fostul jucător din Ștefan cel Mare, Gheorghe Mihali (57 de ani) s-a arătat surprins de rezultatele obținute de dinamoviști, fiind convins că lotul este net superior poziției din clasament.

”Știți ce mă surprinde pe mine? Faptul că se afișează o așa mare siguranță. Ceea ce vedem nu ne dă speranțe însă că echipa se va salva. Toată lumea dă vina pe jucătorii transferați. Eu zic că cei aduși sunt peste ce au cei de la Oțelul.

Politic e jucător foarte bun, nu știu ce se întâmplă cu Ghezali, poate că nivelul Ligii 1 e peste cel din Liga 2. El ne-a propulsat în play-off și mai apoi în barajul cu Argeș, era într-o formă foarte bună, dar acum nu știu ce e cu el. Știu că a fost accidentat, apoi a reintrat, apoi iar a stat, dar fotbalul nu se uită în câteva luni. Și nici atacanții nu sunt slabi. Lotul este peste locul ocupat acum de Dinamo.

Nu înțeleg de ce avem șase fundași centrali, spre exemplu. În sistemul preferat de Ovidiu nu știu dacă ai nevoie de un număr 10. Eu cred că trebuie să fim pragmatici, să lăsăm spectacolul. Dar noi vorbim vorbe. Ovidiu știe ce are de făcut.

Așa am ajuns? Să-l conteste Ionuț Chirilă pe Ovidiu Burcă?”, a spus Gheorghe Mihali în cadrul emisiunii dedicate suporterilor dinamoviști ”Dinamo 7/9” de la PlaySport.

CITESTE SI:

Avertisment pentru Andrei Nicolescu și Eugen Voicu

Ionuț Lupescu, mesaj direct către CS Dinamo: ”Cei de la Ministerul de Interne trebuie să înțeleagă”

Ovidiu Burcă sau Ionuț Chirilă? Răspunsul lui Andrei Nicolescu

2 gânduri despre &8222;Gheorghe Mihali surprins de situați în care se află clubul lui de suflet.&8221;

Lasă un răspuns