Dinamo, doar egal cu Poli Iași pe Arena Națională

Partida Dinamo – Poli Iași, din etapa cu numărul 14 a SuperLigii, s-a terminat cu scorul de 0-0.

flanco.ro/

Dinamo și Poli Iași, nou-promovate, au terminat la egalitate, 0-0, duelul contând pentru runda cu numărul 14 din Superligă, partidă care a avut loc vineri seara, la București.

Dinamo a fost echipa mai periculoasă, dar echipa antrenată de Ovidiu Burcă nu câștigă nici acum, după aproape două luni de la ultimul succes.

Înaintea jocului de pe Arena Națională, Dinamo traversa o perioadă foarte complicată, fără o victorie din luna august, interval în care trupa lui Burcă a suferit cinci eșecuri, la care se adaugă două rezultate de egalitate.

Ultimul meci pentru Dinamo, cu Heramnnstadt, a fost de tristă amintire, un eșec 0-4 categoric, care a menținut echipa în subsolul clasamentului.

Vineri seara, pe cel mai mare stadion al țării a venit Poli Iași, într-o partidă contând pentru runda cu numărul 14 din Superligă.

Prima repriză de la București a fost una echilibrată și interesantă, cu câteva ocazii mari din gol, nevalorificate însă pe tabelă.

Ilie a amenințat buturile lui Silviu Lung Jr, dar scorul a rămas nemodificat. Marchioni și-a încercat și el șutul de la mare distanță, dar Golubovic a respins în laterală și nu a
permis deschiderea de scor.

Harrison, înainte de pauză, a luat la țintă poarta, dar Golubovic a fost din nou la post și a respins peste transversală, iar la cabine s-a intrat cu egal alb, 0-0.

Actul secund a continuat într-un ritm foarte alert, Dinamo forțând deschiderea de scor în câteva momente. Silviu Lung Jr și-a făcut treaba în poarta, iar încercările gazdelor nu au dat roade.

Dinamo a avut o ocazie mare în minutul 75, dar jucătorii nu au reușit să ducă faza la bun sfârșit.

”Câinii” au continuat să conducă ostilitățile, însă tabela nu s-a modificat.
Confruntarea de la București, presărată cu mai multe ocazii de partea dinamoviștilor, s-a terminat așa cum a început, 0-0.

După acest meci, Dinamo continuă să fie în partea inferioară a clasamentului, pe 15, cu 10 puncte și fără victorie de aproape două luni. De partea cealaltă, Poli Iași este pe 10, cu 16 puncte.

Programul ”câinilor” în următoarele trei etape

Etapa 2 din Cupa României, grupa C

Vineri, 3 noiembrie

Ora 20:30

FC Bihor – DINAMO

Etapa 15 din Superliga

Luni, 6 noiembrie

Ora 18:00

UTA Arad – DINAMO

Etapa 16 din Superliga

Duminică, 12 noiembrie

Ora 16:00

Universitatea Craiova – DINAMO BUCUREȘTI

CITESTE SI:

Dinamo – Poli Iași. Cum arată primul 11 trimis de Ovidiu Burcă

Gheorghe Mihali surprins de situați în care se află clubul lui de suflet.

Avertisment pentru Andrei Nicolescu și Eugen Voicu

Un gând despre &8222;Dinamo, doar egal cu Poli Iași pe Arena Națională&8221;

Lasă un răspuns