Cristi Pulhac, resemnat după egalul cu Poli Iaşi

Dinamo nu a reușit să se impună pe Arena Națională în fața celor de la Poli Iași, scor 0-0. Elevii lui Ovidiu Burcă au ajuns la 8 meciuri fără victorie în SuperLiga.

lensa.ro

După remiza albă, fostul căpitan şi dublu campion al României cu Dinamo, Cristi Pullhac a comentat situaţia pe care o traversează echipa sa de suflet.

”Cei de la Iaşi par destul de fericiţi că au luat un punct, cu toate că Dinamo nu sperie pe nimeni.Îi aşteaptă un parcurs foarte greu. Nu cred că ar fi o soluţie ca Dinamo să schimbe antrenorul. Lotul este slăbuţ, atacanţi nu sunt. Ce jucători a adus Dinamo?

Eu cred că baza s-a pus în Ghezali, care nu mai e jucătorul care era în Liga 2. Nu mai are aceeaşi viteză. Tu nu poţi să oferi mai mult, din moment ce ai o limită. Sunt nişte fotbalişti limitaţi la DInamo, care nu pot mai mult. Au avut o singură repriză bună în tot campionatul ăsta, cu CFR-ul”, a spus Cristi Pulhac pentru Orange Sport.

Cristi Pulhac a adus în discuţie problemele cu banii de la Dinamo, care nu are fonduri pentru transferuri cu care să redreseze situaţia echipei, dar şi faptul că s-a ajuns de la jumătatea acest sezon, un moment foarte greu pentru a aduce un nou antrenor.

„Nu la nesfărşit, e clar asta. A fost cam ultimul meci în care au avut răbdare suporterii. Să vedem dacă el gestionează bine situaţia. Pleacă sau rămâne, dar merge cu acelaşi lot până în iarnă. Acum e foart e greu să vină un antrenor. Nu ai buget, vii la jumătatea campionatului, nu-ţi vine nimeni”, a mai spus Pulhac.

Dinamo a ajuns la al optulea meci consecutiv fără victorie în campionat și se află pe locul 15.

”Câinii” au cel mai slab atac din Superligă, cu doar 8 goluri reușite, iar în ultimele 6 etape aceștia au marcat un singur gol, în remiza, scor 1-1, cu CFR Cluj.

Programul ”câinilor” în următoarele trei etape

Etapa 2 din Cupa României, grupa C

Vineri, 3 noiembrie

Ora 20:30

FC Bihor – DINAMO

Etapa 15 din Superliga

Luni, 6 noiembrie

Ora 18:00

UTA Arad – DINAMO

Etapa 16 din Superliga

Duminică, 12 noiembrie

Ora 16:00

Universitatea Craiova – DINAMO BUCUREȘTI

CITESTE SI:

Anunțul lui Andrei Nicolescu despre Ovidiu Burcă, după remiza cu Iașul

Costin Amzăr îl susține pe Burcă: ”Nu cred că era necesar să strige ce-au strigat”

Ovidiu Burcă: ”Nu mă abat de la drumul meu”. Ce spune de demisia cerută de fanii lui Dinamo

Un gând despre &8222;Cristi Pulhac, resemnat după egalul cu Poli Iaşi&8221;

Lasă un răspuns