Anunțul lui Andrei Nicolescu despre Ovidiu Burcă, după remiza cu Iașul

Pe Arena Naţională, Dinamo şi Poli Iaşi s-au anulat reciproc, fără să ofere multe ocazii de gol. Ambele echipe aveau nevoie de victorie, însă rezultatul final a fost unul alb, 0-0.

Andrei Nicolescu (46 de ani), administratorul special al lui Dinamo, a făcut un anunț important în privința viitorului lui Ovidiu Burcă la Dinamo, după ce suporterii i-au cerut demisia.

Președintele și administratorul special lui Dinamo București a declarat că va fi făcută o analiză la finalul sezonului privind situația echipei. În ceea ce privește poziția lui Ovidiu Burcă în club, Nicolescu susține că antrenorul nu va fi demis.

”Dezamăgirea mare nu e rezultatul, ci faptul că nu am înscris. Când la Dinamo ai multe rezultate de genul ăsta e foarte greu. E normal ca fanii să ceară demisia după un asemenea rezultat. Cred că și eu eram mai mulțumit dacă terminam tot la egalitate, dar măcar să fi marcat.

Trebuie să îmi asum unde am ajuns, e un cumul de factori pentru care suntem aici. Cel mai mult mă doare că nu marcăm, asta e cea mai mare problemă la Dinamo. Nu rezultatele, cât faptul că nu marcăm. Conceptul nostru este să facem o analiză completă, iar apoi vom face o decizie.

Domnul Chirilă a avut o întâlnire cu cineva din club, nu mai speculați. Nu are sens până-n iarnă. Domnul Maticiuc este FCSB-ist declarat, dar vom colabora în alte proiecte, o să vedeți la momentul potrivit”, a declarat Andrei Nicolescu la finalul meciului de pe Arena Națională.

Dinamo a ajuns la al optulea meci consecutiv fără victorie în campionat și se află pe locul 15.

”Câinii” au cel mai slab atac din Superligă, cu doar 8 goluri reușite, iar în ultimele 6 etape aceștia au marcat un singur gol, în remiza, scor 1-1, cu CFR Cluj.

Suporterii lui Dinamo au răbufnit la finalul meciului cu Iașul

La finalul partidei de pe Arena Națională, jucătorii și staff-ul lui Dinamo au mers să salute galeria, moment în care o parte a fanilor a început să strige “Demisia, demisia!”.

Antrenorul Ovidiu Burcă, la o distanță ceva mai mare de suporteri decât jucătorii, a părut dezamăgit, cu capul în pământ.

La meciul dintre Dinamo București și Politehnica Iași, au asistat 6.820 de fani.

Întrebat fiind despre răbufnirea fanilor dinamoviști care i-au cerut demisia la finalul partidei, antrenorul lui Dinamo a susținut că este normal ca acest lucru să se întâmple, mai ales la un club ca Dinamo.

”Când pierzi, ești un pic singur, ca antrenor. Oamenii și-au pierdut răbdarea, toată lumea vrea ca echipa să câștige. Suporterii nu sunt obișnuiți ca echipa să piardă. Repet, eu cred că echipa are capacitatea de a întoarce situația.

(n.r. vei mai continua munca la Dinamo?) Da. Am apărut în fotbalul românesc și vreau să propun altceva. Dincolo de întrebarea dacă sunt un antrenor bun sau rău, vreau să rămân un om bun. Nu vreau să mă abat nicio secundă de la drumul meu”, a declarat Ovidiu Burcă, la finalul partidei cu Poli Iași”, a mai spus Burcă.

Programul ”câinilor” în următoarele trei etape

Etapa 2 din Cupa României, grupa C

Vineri, 3 noiembrie

Ora 20:30

FC Bihor – DINAMO

Etapa 15 din Superliga

Luni, 6 noiembrie

Ora 18:00

UTA Arad – DINAMO

Etapa 16 din Superliga

Duminică, 12 noiembrie

Ora 16:00

Universitatea Craiova – DINAMO BUCUREȘTI

CITESTE SI:

Costin Amzăr îl susține pe Burcă: ”Nu cred că era necesar să strige ce-au strigat”

Ovidiu Burcă: ”Nu mă abat de la drumul meu”. Ce spune de demisia cerută de fanii lui Dinamo

Suporterii lui Dinamo au răbufnit la finalul meciului cu Iașul

2 gânduri despre &8222;Anunțul lui Andrei Nicolescu despre Ovidiu Burcă, după remiza cu Iașul&8221;

Lasă un răspuns