Costin Amzăr îl susține pe Burcă: ”Nu cred că era necesar să strige ce-au strigat”

Partida Dinamo – Poli Iași, din etapa cu numărul 14 a SuperLigii, s-a terminat cu scorul de 0-0.

lensa.ro

Dinamo și Poli Iași, au terminat la egalitate, 0-0, duelul contând pentru runda cu numărul 14 din Superligă, partidă care a avut loc vineri seara, la București.

Dinamo rămâne echipa cu cel mai slab atac din Liga 1 – doar 8 goluri marcate în 14 meciuri, iar echipa antrenată de Ovidiu Burcă ocupă locul 15, penultimul, cu doar 10 puncte acumulate.

Dinamo a marcat un singur gol în ultimele șapte meciuri și este pe penultimul loc în clasament.

La finalul partidei de pe Arena Națională, jucătorii și staff-ul lui Dinamo au mers să salute galeria, moment în care o parte a fanilor a început să strige “Demisia, demisia!”.

Antrenorul Ovidiu Burcă, la o distanță ceva mai mare de suporteri decât jucătorii, a părut dezamăgit, cu capul în pământ.

La meciul dintre Dinamo București și Politehnica Iași, au asistat 6.820 de fani.

Deși a pierdut susținerea fanilor, tehnicianul se bucură în continuare de cea a elevilor săi. La finalul meciului de pe Arena Națională, Costin Amzăr (20 de ani), le-a bătut obrazul fanilor care i-au cerut demisia lui Burcă și a garantat că atât el, cât și ceilalți din vestiar vor ca Burcă să primească un nou vot de încredere din partea conducerii.

„E de la concentrare, habar n-am, nu pot să înțeleg. O luăm ușor-ușor și poate vom marca mai mult. Crispare? Nu știu. Poate și situația din clasament, suntem pe penultimul loc. Dar nu vreau să dau vina pe asta.

Nu vreau să comentez asta cu suporterii, cu demisia. Doar să vină la stadion, să ne susțină și atât. Nu cred că era necesar să strige ce-au strigat, doar să vină să ne susțină. 100% fiecare dintre noi dăm totul la meciuri și n-au de ce să vină să strige demisia.

E o situație mai delicată, dar sperăm să ne revenim. Sperăm să arătăm mai bine în retur. Nu vreau să le dau dreptate celor care au spus că nu avem nicio șansă. S-o spunem drept, am venit de la Liga 2.

Trebuie să ne adaptăm cu toții, să fim o familie, cum eram la Liga 2. Suntem și acum, dar au venit mulți și trebuie să ne cunoaștem mai bine.

Nu mi-e teamă de demiterea lui Mister, știu că nu vă pleca de la echipă și nici n-ar avea de ce s-o facă. Nu mă interesează cine se autopropune, noi nu vrem să plece Mister și ne dorim să continuăm tot cu el”, a spus Amzăr.

Reacția lui Ovidiu Burcă, după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: ”Oamenii și-au pierdut răbdarea”

”Pentru mine, nu e trist că mi se cere demisia. Ce s-a întâmplat anul trecut, rămâne acolo. Dar prefer să trăiesc ancorat în prezent. În viață, trebuie să privești doar înainte. Oamenii au fost supărați, dar nu cred că a fost din cauza felului în care s-a prezentat azi echipa. Băieții au luptat. Da, rămân aici”, a spus Burcă.

Dinamo a câștigat ultima oară în Liga 1 pe 19 august, contra lui FC Voluntari, scor 3-2. În ultimele șapte meciuri din campionat, formația antrenată de Ovidiu Burcă a marcat un singur gol!

Pentru Dinamo urmează o săptămână cu două meciuri în deplasare: contra lui FC Bihor, în Cupa României (vineri, 3 noiembrie, 20:30) și împotriva celor de la UTA Arad, în Liga 1 (luni, 6 noiembrie, ora 18:00).

Până la finalul anului, Dinamo va mai juca cu:

• FC Bihor Oradea (3 noiembrie / Cupa României / deplasare);

• UTA Arad (6 noiembrie / Liga 1 / deplasare);

• CSU Craiova (11 noiembrie / Liga 1 / deplasare);

• FCSB (25 noiembrie / Liga 1 / acasă);

• Sepsi (2 decembrie / Liga 1 / deplasare);

• Oțelul Galați (6 decembrie / Cupa României / acasă);

• FCU Cluj (9 decembrie / Liga 1 / acasă);

• FC Botoșani (16 decembrie / Liga 1 / acasă);

• FC Voluntari (20 decembrie / Liga 1 / acasă).

CITESTE SI:

Ovidiu Burcă: ”Nu mă abat de la drumul meu”. Ce spune de demisia cerută de fanii lui Dinamo

Suporterii lui Dinamo au răbufnit la finalul meciului cu Iașul

Reacția lui Dennis Politic, după remiza cu Poli Iași

2 gânduri despre &8222;Costin Amzăr îl susține pe Burcă: ”Nu cred că era necesar să strige ce-au strigat”&8221;

Lasă un răspuns