Ovidiu Burcă, apărat de către Florin Prunea. Anunț important despre datoria pe care Dinamo o datora fostului portar

Florin Prunea

După un început bun de campionat, în care a reușit să strângă câteva puncte, Dinamo nu traversează o perioadă prea bună.

Dinamo ocupă locul 15 în clasament, cu 10 puncte, iar fanii dinamoviști devin tot mai sceptici că Dinamo se va putea salva de la retrogradare.

Fostul jucător și oficial al lui Dinamo, Florin Prunea este de părere că Ovidiu Burcă face totul la club, atacând conducerea ”câinilor”, despre care a spus că nu se pricepe la fotbal și că a făcut mai multe alegeri greșite.

Ovidiu Burcă a fost apărat de către Florin Prunea după situația grea pe care o traversează Dinamo, dând vina pe conducere.

”Nu la antrenor e problema. Mie îmi lasă impresia că Ovidiu Burcă face totul la club. Dacă nu te pricepi la fotbal, lasă-i pe alții, așa văd din exterior.

Problema e la dânșii. Să nu se înțeleagă că mă propun eu, dar adu pe cineva care să se priceapă la fotbal, nu poate Burcă să facă totul singur.

La Dinamo nu sunt probleme financiare, oamenii sunt cu salariile la zi, trebuie să spunem și partea cealalată.

Dacă vei câștiga un meci, cu siguranță joci altfel, ai altă încredere în tine. Dar un conducător cu experiență nu îl aruncă pe antrenor în gura suporterilor.

Nu se face așa, pentru că iată că lucrurile nu sunt bune deloc și acum fanii au început să-i ceară demisia lui Ovidiu Burcă”, a spus Florin Prunea.

Florin Prunea și-a recuperat toate datoriile de la Dinamo

Florin Prunea (55 de ani) a anunțat și că Dinamo i-a plătit salariile restante. Fostul portar era persoana cu cele mai importante datorii dintre foștii salariați ai clubului.

În urmă cu o lună, fostul portar era creditorul cu cea mai mare datorie rămasă la categoria salariați, de 33.500 de euro, dar acesta și-a încasat între timp banii de la club.

”În momentul de față, nu pot fuziona, pentru că Dinamo e în insolvență, este imposibil. (n.r. Andrei Nicolescu se mândrea că va ieși curând clubul din insolvență) Aici cred că e treaba administratorului special, a lui Zăvăleanu.

Nu știu ce amestecare are în insolvență Nicolescu. Toți dăm declarați… dar, sigur, s-au făcut pași uriași, nu spune nimeni nimic, s-au plătit datorii către creditori, chiar și către mine, eu mi-am primit salariile restante pe care le-am avut.

(n.r. gata, nu mai are Dinamo nicio datorie la dumneavoastră?) Nu! Eu am fost la categoria salariați, deci lucrurile au mers destul de repede. Eu cred că vor ieși din insolvență în cel mai scurt timp.

(n.r. în era Cortacero se preconiza că Dinamo ar putea ajunge ca Rapid) Nu putem să comparăm ce se întâmpla atunci cu ce se întâmplă acum, e diferență foarte mare”, a declarat Florin Prunea.

Dinamo a ajuns la al optulea meci consecutiv fără victorie în campionat și se află pe locul 15.

”Câinii” au cel mai slab atac din Superligă, cu doar 8 goluri reușite, iar în ultimele 6 etape aceștia au marcat un singur gol, în remiza, scor 1-1, cu CFR Cluj.

Programul ”câinilor” în următoarele trei etape

Etapa 2 din Cupa României, grupa C

Vineri, 3 noiembrie

Ora 20:30

FC Bihor – DINAMO

Etapa 15 din Superliga

Luni, 6 noiembrie

Ora 18:00

UTA Arad – DINAMO

Etapa 16 din Superliga

Duminică, 12 noiembrie

Ora 16:00

Universitatea Craiova – DINAMO BUCUREȘTI

CITESTE SI:

Video I Partea plină a paharului văzută de Ovidiu Burcă după remiza cu Poli Iași

Ce nu s-a văzut la TV. Gest deosebit înaintea partidei Dinamo – Iași

Cristi Pulhac, resemnat după egalul cu Poli Iaşi

Un gând despre &8222;Ovidiu Burcă, apărat de către Florin Prunea. Anunț important despre datoria pe care Dinamo o datora fostului portar&8221;

Lasă un răspuns