Video I Partea plină a paharului văzută de Ovidiu Burcă după remiza cu Poli Iași

Dinamo a remizat cu Poli Iași pe Arena Națională, scor 0-0, și a ajuns la opt meciuri consecutive fără victorie în Superliga.

bestkids.ro

Suporterii dinamoviști nu au mai suportat această serie negativă a favoriților și au răbufnit la finalul partidei, solicitându-i demisia antrenorului Ovidiu Burcă.

La finalul partidei de pe Arena Națională, Ovidiu Burcă în cadrul conferinței de presă, a admis că situația nu este deloc încântătoare în acest moment, însă a încercat să găsească și un aspect pozitiv, în faptul că Dinamo nu a primit gol, dar jocul ofensiv suferă în continuare, nu găsim calea către gol și criza se prelungește.

”Un lucru pozitiv în această seară a fost că nu am primit gol, un meci complicat, o echipă agresivă, jucători care pleacă bine în spații. Faptul că nu am primit gol e un aspect pozitiv al acestui meci.

Nu reușim să marcăm de o lungă perioada de timp, îi simt crispați, îi apasă. Jocul de atac are nevoie de încredere, entuziasm, dezinvoltură, când situația este atât de apăsătoare, nu mai poți avea elan, entuziasm.

Jocul nu a arătat spectaculos, știam că impotriva Iașiului nu trebuie să faci un meci spectaculos, riști să primești gol. Pun presiune sus, îi cunoaștem, am jucat împotriva lor de câteva ori. Îl știm pe Leo cum pregătește meciurile, au fost momente când am reușit să scoatem mingea cu claritate, în ultima treime nu am mai avut liniște și luciditate.

Este o situație complicată, oamenii poate și-au pierdut răbdarea, cunoaștem că sunt obișnuiți cu altfel de situații, ne aflăm într-o situație delicată, dar dacă facem o analiză, există și motive obiective. Am pornit destul de greu, cu transferuri venite târziu, cu jucători accidentați, nu am aliniat niciodată primul 11.

E prima dată când am echipa aproape complet, jucătorii noi s-au integrat și așteptăm că echipa să crească de la o săptămână la alta.

S-a pierdut răbdarea, nu se înțelege tot procesul, trebuie să fim puternici și să întoarcem toată situația. I-am îmbărbătat pe jucători, că atitudine nu am avut ce să reproșez, e un context în care lumea așteaptă victorie, puncte, trebuie să rămână cu capul sus, am împins jocul, am avut situații la faze fixe să marcăm, poate ne lipsește și puțină șansă”, a spus Ovidiu Burcă în cadrul conferinței de presă de după meci.

Suporterii lui Dinamo au răbufnit la finalul meciului cu Iașul

La finalul partidei de pe Arena Națională, jucătorii și staff-ul lui Dinamo au mers să salute galeria, moment în care o parte a fanilor a început să strige “Demisia, demisia!”.

Antrenorul Ovidiu Burcă, la o distanță ceva mai mare de suporteri decât jucătorii, a părut dezamăgit, cu capul în pământ.

La meciul dintre Dinamo București și Politehnica Iași, au asistat 6.820 de fani.

Întrebat fiind despre răbufnirea fanilor dinamoviști care i-au cerut demisia la finalul partidei, antrenorul lui Dinamo a susținut că este normal ca acest lucru să se întâmple, mai ales la un club ca Dinamo.

”Când pierzi, ești un pic singur, ca antrenor. Oamenii și-au pierdut răbdarea, toată lumea vrea ca echipa să câștige. Suporterii nu sunt obișnuiți ca echipa să piardă. Repet, eu cred că echipa are capacitatea de a întoarce situația.

(n.r. vei mai continua munca la Dinamo?) Da. Am apărut în fotbalul românesc și vreau să propun altceva. Dincolo de întrebarea dacă sunt un antrenor bun sau rău, vreau să rămân un om bun. Nu vreau să mă abat nicio secundă de la drumul meu”, a declarat Ovidiu Burcă, la finalul partidei cu Poli Iași”, a mai spus Burcă.

Video I Conferință de presă după Dinamo – Poli Iași

Dinamo a ajuns la al optulea meci consecutiv fără victorie în campionat și se află pe locul 15.

”Câinii” au cel mai slab atac din Superligă, cu doar 8 goluri reușite, iar în ultimele 6 etape aceștia au marcat un singur gol, în remiza, scor 1-1, cu CFR Cluj.

Programul ”câinilor” în următoarele trei etape

Etapa 2 din Cupa României, grupa C

Vineri, 3 noiembrie

Ora 20:30

FC Bihor – DINAMO

Etapa 15 din Superliga

Luni, 6 noiembrie

Ora 18:00

UTA Arad – DINAMO

Etapa 16 din Superliga

Duminică, 12 noiembrie

Ora 16:00

Universitatea Craiova – DINAMO BUCUREȘTI

CITESTE SI:

Ce nu s-a văzut la TV. Gest deosebit înaintea partidei Dinamo – Iași

Cristi Pulhac, resemnat după egalul cu Poli Iaşi

Anunțul lui Andrei Nicolescu despre Ovidiu Burcă, după remiza cu Iașul

2 gânduri despre &8222;Video I Partea plină a paharului văzută de Ovidiu Burcă după remiza cu Poli Iași&8221;

Lasă un răspuns