”Dacă pleacă Burcă, știu cine va fi antrenor”

Dinamo a remizat în etapa trecută, scor 0-0, cu Poli Iași, în etapa a 14-a din Superliga României.

melimeloparis.ro

Chiar dacă nu a pierdut, egalul nu o ajută foarte mult pe Dinamo, care rămâne pe penultimul loc, cu doar zece puncte după 14 etape.

Ovidiu Burcă (43 de ani) beneficiază în continuare de încrederea conducerii, chiar dacă are doar două victorii în 14 etpae. De asemenea, și antrenorul a spus că nu va renunța la postul său, în ciuda faptului că fanii i-au cerut demisia după 0-0 cu Poli Iași.

Vivi Răchită (53), fostul jucător în Ghencea, susține că știe și cine va fi antrenorul echipei. Dacă informația sa se dovedește corectă, ”câinii” nici nu vor căuta prea mult. L-ar pune pe Sorin Colceag (51 de ani), ”secund” acum, tehnician care nu ar avea nevoie de nicio perioadă de adaptare.

”Am o informație că dacă va pleca Burcă va rămâne Sorin Colceag antrenor, care are licență, este secundul lui Burcă și a fost la Zimbru Chișinău.

Dacă Burcă se va retrage, rămâne Sorin Colceag. I-a calificat pe Zimbru Chișinău în cupele europene, dacă nu mă înșel”, a afirmat Răchită.

Ovidiu Burcă a preluat Dinamo în vara anului 2022, după retrogradarea echipei, și a reușit să promoveze în Superligă după un baraj disputat cu FC Argeș. Până acum, antrenorul de 43 de ani a strâns 52 de meciuri pe banca tehnică a lui Dinamo (19 victorii, 14 rezultate de egalitate și 19 înfrângeri).

Dinamo va avea parte de un program dificil în următoarea perioadă. Pentru ”câini” urmează duelul cu FC Bihor, la Oradea, programat vineri, iar apoi va urma meciul cu UTA Arad, tot la Oradea.

În retur, ”câinii” se vor duela cu Universitatea Craiova în deplasare, după care este programat derby-ul cu FCSB, din deplasare.

Dinamo este pe locul 15 cu 10 puncte, următoarea echipă deasupra noastră este FC Voluntari cu 13 puncte și FCU Craiova cu 14 puncte, cele două fiind pe loc de baraj.

Până la finalul anului, Dinamo va mai juca cu:

• FC Bihor Oradea (3 noiembrie / Cupa României / deplasare);

• UTA Arad (6 noiembrie / Liga 1 / deplasare);

• CSU Craiova (11 noiembrie / Liga 1 / deplasare);

• FCSB (25 noiembrie / Liga 1 / acasă);

• Sepsi (2 decembrie / Liga 1 / deplasare);

• Oțelul Galați (6 decembrie / Cupa României / acasă);

• FCU Cluj (9 decembrie / Liga 1 / acasă);

• FC Botoșani (16 decembrie / Liga 1 / acasă);

• FC Voluntari (20 decembrie / Liga 1 / acasă).

CITESTE SI:

Dennis Politic, vorbește deschis despre credință: ”Dumnezeu mi-a dat puterea și răbdare

Jucătorii lui Dinamo, atenționați de Giani Kiriță: ”Bucură-te în teren și fă asta”

Noul termen în care se vor judeca contestațiile pentru planul de reorganizare. Când se va judeca

Un gând despre &8222;”Dacă pleacă Burcă, știu cine va fi antrenor”&8221;

Lasă un răspuns