Jucătorii lui Dinamo, atenționați de Giani Kiriță: ”Bucură-te în teren și fă asta”

Dinamo și Poli Iași au înregistrat o remiză ”albă”, 0-0, în etapa a 14-a din Superliga.

În urma acestui meci, Dinamo rămâne pe locul 15 în Superliga, cu zece puncte obținute după 14 meciuri jucate și a ajuns la 8 meciuri la rând fără victorie în campionat.

Jucătorii lui Dinamo au fost luați tare de Giani Kiriță, după ce au ajuns la 8 meciuri fără victorie.

Giani Kiriță (46 ani), dublu campion cu Dinamo, este de părere că jucătorii lui Dinamo nu se dedică totul pentru echipă și pentru antrenorul Ovidiu Burcă (43 ani).

Fostul mare fotbalist al ”câinilor” este de părere că fotbaliștii trebuie să își schimbe atitudinea, după ce gruparea din Ștefan cel Mare a ajuns pe penultimul loc în clasament și are 8 meciuri fără victorie.

“Optimismul din mine spune că nu vom fi ultimii. E foarte greu la ora actuală pentru că nici nu știi cum să vorbești. Dacă zici că Dinamo trebuie să rămână în aceeași formulă cu același antrenor, suporterii sunt supărați și cer demisia.

Dacă zici că trebuie să plece, toată lumea e supărată. Nici nu știi cum să o gândești și ce să faci. Cert este că la Dinamo se vede că jucătorii, deși declară la TV că nu vor să plece antrenorul, ei nu joacă pentru antrenor..

Dacă tu declari că nu vrei să-ți plece antrenorul, arată în teren că nu vrei să-ți plece antrenorul. Câștigă meciuri, joacă, bucură-te în teren și fă asta. Tu declari doar la TV că nu vrei să plece antrenorul, dar ai aproape 6 înfrângeri la rând. Nu dai niciun argument pentru ca antrenorul să rămână”, a spus Giani Kiriță.

Suporterii lui Dinamo au răbufnit la finalul meciului cu Iașul

La finalul partidei de pe Arena Națională, jucătorii și staff-ul lui Dinamo au mers să salute galeria, moment în care o parte a fanilor a început să strige “Demisia, demisia!”.

Antrenorul Ovidiu Burcă, la o distanță ceva mai mare de suporteri decât jucătorii, a părut dezamăgit, cu capul în pământ.

La meciul dintre Dinamo București și Politehnica Iași, au asistat 6.820 de fani.

Întrebat fiind despre răbufnirea fanilor dinamoviști care i-au cerut demisia la finalul partidei, antrenorul lui Dinamo a susținut că este normal ca acest lucru să se întâmple, mai ales la un club ca Dinamo.

”Când pierzi, ești un pic singur, ca antrenor. Oamenii și-au pierdut răbdarea, toată lumea vrea ca echipa să câștige. Suporterii nu sunt obișnuiți ca echipa să piardă. Repet, eu cred că echipa are capacitatea de a întoarce situația.

(n.r. vei mai continua munca la Dinamo?) Da. Am apărut în fotbalul românesc și vreau să propun altceva. Dincolo de întrebarea dacă sunt un antrenor bun sau rău, vreau să rămân un om bun. Nu vreau să mă abat nicio secundă de la drumul meu”, a declarat Ovidiu Burcă, la finalul partidei cu Poli Iași”, a mai spus Burcă.

Dinamo a ajuns la al optulea meci consecutiv fără victorie în campionat și se află pe locul 15.

”Câinii” au cel mai slab atac din Superligă, cu doar 8 goluri reușite, iar în ultimele 6 etape aceștia au marcat un singur gol, în remiza, scor 1-1, cu CFR Cluj.

Programul ”câinilor” în următoarele trei etape

Etapa 2 din Cupa României, grupa C

Vineri, 3 noiembrie

Ora 20:30

FC Bihor – DINAMO

Etapa 15 din Superliga

Luni, 6 noiembrie

Ora 18:00

UTA Arad – DINAMO

Etapa 16 din Superliga

Duminică, 12 noiembrie

Ora 16:00

Universitatea Craiova – DINAMO BUCUREȘTI

CITESTE SI:

Noul termen în care se vor judeca contestațiile pentru planul de reorganizare. Când se va judeca

Eveniment special la Oradea pentru fanii dinamoviști

S-a stabilit stadionul pe care se va juca meciul Israel – România

Un gând despre &8222;Jucătorii lui Dinamo, atenționați de Giani Kiriță: ”Bucură-te în teren și fă asta”&8221;

Lasă un răspuns