Surpriză în lotul deplasat de Dinamo în Oradea pentru meciurile cu FC Bihor și UTA

Dinamo revine la Oradea pentru un meci oficial de fotbal, după o perioadă de pauză de 19 ani.

Echipa antrenată de Ovidiu Burcă va întâlni FC Bihor în a doua etapă a grupelor Cupei României. Ulterior, câinii vor rămâne la Oradea pentru duelul cu UTA Arad, din ultima etapă a turului SuperLigii, luni, 6 octombrie, ora 18:00.

Echipa antrenată de Mircea Rednic evoluează pe Stadionul ”Iuliu Bodola” în meciurile de pe teren propriu, pentru că suprafața de joc de pe ”Francisc Neuman” este în proces de schimbare.

În cu FC Bihor din Cupa României sunt așteptați să joace mai mulți jucători care au fost folosiți mai puțin în ultima vreme, dar nu și Cătălin Țîră.

Potrivit prietenilor noștri de la Radio Dinamo, atacantul în vârstă de 29 de ani, nu a făcut deplasarea la Oradea cu echipa și a fost lăsat în afara lotului, așa cum s-a întâmplat în ultima vreme. De altfel, Țîră a fost în afara lotului în ultimele două meciuri oficiale și se pare că iese definitiv din calculele antrenorului Ovidiu Burcă.

Foarte probabil va alterna atacanții pe care se va baza în meciurile de Cupa și campionat, Gregorio și Hakim. În meciul cu Iași a fost folosit titular Goncalo în atac, în vreme ce Hakim a intrat pe parcurs. Rămâne de văzut cum va gândi Ovidiu Burcă acest meci, cât de multă importantă va acordă disputei cu Oradea, în condițiile în care suntem obligați să obținem cât mai multe puncte în campionat, fiind deja presiune pe umerii antrenorului nostru.

”Meciurile de Cupă sunt complicate pentru că jucăm la Oradea, sunt meciuri ai totul de pierdut. Trebuie să ne ridicăm la cel mai înalt nivel, avem un lot care ne permite să facem modificări, pentru a avea schimbări cu UTA și Oradea, va trebui să gestionăm bine săptămâna asta. Gândindu-mă că jucăm vineri, luni, probabil vor fi schimbări în echipă”, a spus Burcă la finalul meciului cu Poli Iași, scor 0-0.

Eveniment special la Oradea pentru fanii dinamoviști

Într-o perioadă în care atmosfera în jurul echipei ”câinilor” este foarte încărcată din cauza seriei din campionat fără victorii, reprezentanții clubului au decis să organizeze o sesiune de discuții și întrebări cu suporterii dinamoviști din Bihor.

La evenimentul organizat de Dinamo vor participa atât jucătorii și antrenorul, cât și administratorul special Andrei Nicolescu.

”DINAMO LA ORADEA

Dinamo București revine la Oradea după 19 ani și vom organiza un eveniment extraordinar pentru suporterii prezenți în acest oraș minunat.

Vino SÂMBĂTĂ, 04.11, începând cu ora 20:30, la Hotel Ramada din Oradea, unde vei putea lua parte la următoarele activități:

• Sesiune Foto cu jucătorii echipei

• Meet&Greet cu jucătorii echipei + autografe

Ne îndreptăm apoi atenția spre sala de conferințe a Hotelului Ramada, unde vom lua parte la o sesiune de discuții și întrebări.

• Sesiune de întrebări pentru invitați

• Stoc fizic limitat cu produse oficiale ale clubului

Host-ul discuțiilor libere și sesiunilor de întrebări din sala de conferință va fi un dinamovist pur-sânge, cunoscut de către mulți dintre voi, Bogdan Alecu! El va face echipă cu Andrei Bendeac pentru a livra o experiență unică pentru dinamoviștii prezenți.

Capacitatea maximă a evenimentului este de 100 persoane, Dinamo București rezervându-și dreptul de a limita accesul în aceste condiții. Evenimentul este dedicat în principal suporterilor din zonele îndepărtate de București, așa că rugăm Câinii din Capitală să fie înțelegători, întrucât astfel de activități se vor organiza mai des în București în viitor”, se arată în postarea publicata de Dinamo București pe rețelele de socializare.

După cele două meciuri de la Oradea, pentru Dinamo urmează o perioadă de foc. ”Câinii” merg în Bănie pentru derby-ul cu Universitatea Craiova, după care revin la București pentru disputa cu FCSB.

Până la finalul anului, Dinamo va mai juca cu:

• FC Bihor Oradea (3 noiembrie / Cupa României / deplasare);

• UTA Arad (6 noiembrie / Liga 1 / deplasare);

• CSU Craiova (11 noiembrie / Liga 1 / deplasare);

• FCSB (25 noiembrie / Liga 1 / acasă);

• Sepsi (2 decembrie / Liga 1 / deplasare);

• Oțelul Galați (6 decembrie / Cupa României / acasă);

• FCU Cluj (9 decembrie / Liga 1 / acasă);

• FC Botoșani (16 decembrie / Liga 1 / acasă);

• FC Voluntari (20 decembrie / Liga 1 / acasă).

CITESTE SI:

Mutare la Dinamo! Nou director tehnic în Ștefan cel Mare

Primul fotbalist luat în vizor de Dinamo pentru mercato-ul din iarnă

Oficial I Nou parteneriat pe plan sportiv la Dinamo București

Un gând despre &8222;Surpriză în lotul deplasat de Dinamo în Oradea pentru meciurile cu FC Bihor și UTA&8221;

Lasă un răspuns