Mutare la Dinamo! Nou director tehnic în Ștefan cel Mare

După un început bun de campionat, în care a reușit să strângă câteva puncte, Dinamo nu traversează o perioadă prea bună.

Dinamo ocupă locul 15 în clasament, cu 10 puncte, iar fanii dinamoviști devin tot mai sceptici că Dinamo se va putea salva de la retrogradare.

Astfel, conducerea a decis să ia măsuri pentru a îmbunătăți situația sportivă a clubului.

Andrei Nicolescu și partenerii săi din conducerea lui Dinamo au găsit o soluție pentru a mai calma spiritele în tabăra dinamovista și de a mai lua din presiunea de pe umerii antrenorului Ovidiu Burcă. Dinamo va avea un nou director tehnic.

Ovidiu Burcă va avea alături un antrenor de mare valoare de la următorul meci al lui Dinamo. Noul director tehnic al ”câinilor” va fi Florin Marin (70 de ani) și va face deja deplasarea pentru meciul de Cupa României, vineri, la Oradea, cu FC Bihor.

Este o dorință mai veche a lui Ovidiu Burca de a lucra împreună cu Florin Marin, omul care l-a fost alături de Ovidiu Burca de foarte mulți ani și pe care Burca îl consideră că fiind ”mentor”. Mutarea nu a putut fi perfectată în urmă cu un an de zile, atunci condițiile economice nu au permis înregimentarea acestuia.

”L-am omis pe Florin Marin, va fi consilierul nostru tehnic, eu sunt nou în meseria asta, e important să ai mentori. La strategie și tactică e foarte bun în România. Va fi prezent la meciuri, vom discuta cu dumnealui, cu toți vom discuta” declara Burca în luna iulie 2022.

Născut în 1953, Florin Marin a mai activat la Dinamo București, ca antrenor principal, în doua rânduri în anul 2002 și apoi în 2006.

Ieri, experimentatul tehnician a asistat la antrenamentul echipei.

Tot la antrenamentul de ieri au fost prezenți și acționarii clubului Dinamo, care au transmis un mesaj de încurajare echipei înaintea acestei duble.

Dinamo a ajuns la al optulea meci consecutiv fără victorie în campionat și se află pe locul 15.

”Câinii” au cel mai slab atac din Superligă, cu doar 8 goluri reușite, iar în ultimele 6 etape aceștia au marcat un singur gol, în remiza, scor 1-1, cu CFR Cluj.

Programul ”câinilor” în următoarele trei etape

Etapa 2 din Cupa României, grupa C

Vineri, 3 noiembrie

Ora 20:30

FC Bihor – DINAMO

Etapa 15 din Superliga

Luni, 6 noiembrie

Ora 18:00

UTA Arad – DINAMO

Etapa 16 din Superliga

Duminică, 12 noiembrie

Ora 16:00

Universitatea Craiova – DINAMO BUCUREȘTI

CITESTE SI:

Primul fotbalist luat în vizor de Dinamo pentru mercato-ul din iarnă

Oficial I Nou parteneriat pe plan sportiv la Dinamo București

Ionuț Negoiță, îngrijorat pentru situația în care se află ”câinii”

Lasă un răspuns