Zăvăleanu nemulțumit de parcursul sportiv a lui Dinamo: ”Ar fi foarte greu de suportat de dinamoviști”

Dinamo traversează o perioadă extrem de dificilă pe plan sportiv. Lucru deranjant pentru administratorul judiciar al lui Dinamo, Răzvan Zăvăleanu.

Aeprezentatul RTZ & Parteners SPRL, a recunoscut că este nemulțumit de modul în care arată formația condusă de Ovidiu Burcă și a transmis că își dorește ca lucrurile să se îmbunătățească cât mai repede posibil.

”Acest parcurs nemulțumește orice suporter dinamovist, cu atât mai mult cu cât, din punctul de vedere al procedurii (n.r. de insolvență), suntem într-un punct bun. Din păcate, nu am reușit să sincronizăm partea sportivă cu partea juridică a lucrurilor. Sper eu ca totuși lucrurile să se îmbunătățească cât mai repede posibil.

Eu m-am simțit mai liniștit odată cu votarea primului plan de reorganizare. Nu trebuie să uităm niciodată că obiectul de activitate este cel care ține societatea în viață. Cred că o nouă retrogradare ar fi foarte greu suportată de către suporterii dinamoviști și sper din tot sufletul să nu ajungem în această ipostază, unde astăzi, din păcate, din punct de vedere sportiv, suntem.

(n.r. dacă se aștepta la un astfel de parcurs în Superliga) Nu, nu, în niciun caz, din păcate, există un recul al numărului de spectatori prezenți la meciurile noastre, s-a văzut cu ochiul liber la ultimul meci. Rezultatul sportiv este foarte important în întregul context.

Mă aștept să avem cât mai repede rezultate bune, ca să readucem lumea la stadion”, a spus Răzvan Zăvăleanu în cadrul emisiunii dedicate suporterilor dinamoviști ”EXCLUSIV DINAMO” de la ProSport.

Dinamo ocupă în acest moment penultima poziție din Superliga, cu 10 puncte acumulate în 14 puncte. Mai mult decât atât, Dinamo are cel mai slab atac din prima ligă, cu doar 8 goluri marcate.

În cele 14 meciuri jucate în sezonul 2023-2024, Dinamo a bifat două victorii, patru rezultate de egalitate și opt înfrângeri, iar goalverajul este de 8 goluri date și 24 primite.

Pentru Dinamo urmează meciul cu Bihor Oradea din grupele Cupei României, vineri, 3 noiembrie, ora 20:30, iar în Superliga va face deplasarea pentru duelul cu UTA Arad, luni, 6 noiembrie, ora 18:00.

CITESTE SI:

A fost stabilit stadionul pe care se va disputa meciul Dinamo – FCSB. În ce dată se vor duela cele două

Surpriză în lotul deplasat de Dinamo în Oradea pentru meciurile cu FC Bihor și UTA

Mutare la Dinamo! Nou director tehnic în Ștefan cel Mare

3 gânduri despre &8222;Zăvăleanu nemulțumit de parcursul sportiv a lui Dinamo: ”Ar fi foarte greu de suportat de dinamoviști”&8221;

Lasă un răspuns