Constantin Nica revine în fotbal. Vezi cu ce echipă s-a înțeles

Constantin Nica pleca, în 2013, de la Dinamo la Atalanta pentru 1.6 milioane de euro. La momentul respectiv, fundașul dreapta era văzut unul dintre viitorii jucători de bază ai echipei naționale.

Zece ani mai târziu, fotbalistul născut în județul Ilfov este liber de contract, are puțin peste 15 meciuri oficiale jucate din 2017 până în prezent și la vârsta de 30 de ani, va ajunge să joace la CSM Unirea Alba Iulia.

Constantin Nica, cu un CV impresionat pentru nivelul unde o să joace acum, cu prezențe pentru reprezentativa României, Dinamo sau Atalanta, în Serie A, a evoluat ultima dată în Italia, la Pistoiese, s-a înțeles cu gruparea din Cetatea Marii Uniri și este așteptat în aceste zile la antrenamentele conduse de Alexandru Pelici.

”Credem că ne poate ajuta, la ce experiență vastă are. Rămâne să vedem în ce stadiu al pregătirii este”, a spus principalul Unirea Alba Iulia.

Constantin Nica, un produs al Centrului de Copii și Juniori din Ștefan cel Mare, a bifat 30 de meciuri oficiale pentru Dinamo. În Italia, a prins 15 meciuri în Serie A, 7 pentru Atalanta și 8 pentru Cesena, dar cariera sa a luat-o pe o pantă descendentă din cauza unei accidentări (fractură de peroneu).

Ulterior, a fost împrumutat în al doilea eșalon, Serie B, la Avellino și apoi Latina.

A revenit în România la finalul anului 2017 și a jucat rar pentru Dinamo, deloc pentru Dunărea Călărași și de două ori pentru FC Voluntari. A mai trecut pe la Vojvodina (Serbia) și Pistoiese (Serie C, Italia).

Nica nu este prima achiziție făcută de Unirea Alba Iulia sub comanda lui Pelici. Chiar dacă acesta s-a alăturat fizic abia acum, tot la indicațiile sale a ajuns la Unirea Alexandru Raicea, fost la FCU Craiova FC, CS Mioveni, CSC Șelimbăr sau Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

CITESTE SI:

Zăvăleanu nemulțumit de parcursul sportiv a lui Dinamo: ”Ar fi foarte greu de suportat de dinamoviști”

A fost stabilit stadionul pe care se va disputa meciul Dinamo – FCSB. În ce dată se vor duela cele două

Surpriză în lotul deplasat de Dinamo în Oradea pentru meciurile cu FC Bihor și UTA

2 gânduri despre &8222;Constantin Nica revine în fotbal. Vezi cu ce echipă s-a înțeles&8221;

Lasă un răspuns