Venirea lui Florin Marin, o ENIGMĂ în Ștefan cel Mare: ”Dacă există astfel de contacte, ar trebui să știm de ele”

Florin Marin revine la Dinamo!

Antrenorul de 70 de ani, va face parte din staff-ul lui Ovidiu Burcă, cu care dinamoviştii speră să treacă peste perioada delicată prin care trece clubul nostru.

Reputatul tehnician va întări staff-ul lui Dinamo București, ocupând funcția de director tehnic. Nu este o mare surpriză, totuși, întrucât Ovidiu Burcă are o relație de decenii cu cel ce i-a fost antrenor și la Universitatea Craiova, și la Dinamo.

Totuși, se pare că Răzvan Zăvăleanu, nu a fost informat de această mutare. Administratorului judiciar a lui Dinamo, afirmă că nu a fost informat cu privire la existența unui astfel de demers și.

Cu toate acestea, a apreciat că organigrama din punct de vedere tehnic de la clubul alb-roșu este completă în acest moment.

Pe de altă parte, Răzvan Zăvăleanu a spus și că nu ar avea o problemă în principiu cu eventuala aducere a lui Florin Marin, cu condiția ca acesta să accepte să lucreze pro bono.

”Singurele mele informații sunt doar din presă. Deși în mod firesc, dacă există astfel de contacte, ar trebui să știm de ele în prealabil, dar nu am astfel de informații.

Ceea ce pot să spun eu însă e că atâta vreme cât posibilii sfătuitori sunt pro-bono, nu avem nicio problemă. Dacă mă întrebați pe mine, din punctul de vedere al experienței fotbalistice, cred că schema tehnică este completă. Nu știu care sunt realitățile din spatele a ceea ce se vehiculează astăzi în presă.

Știu că între domnul Florin Marin și Ovidiu Burca există o legătură profesională veche, dar nu am niciun fel de informație referitoare la ceea ce se întâmplă la modul efectiv. Cert este că la noi nu a ajuns niciun fel de astfel de propunere.

Recunosc că mă deranjează dacă se dovedește că sunt reale, pentru că există o cale bătătorită care e cunoscută de toată lumea, cale care spune că, înainte de a lua astfel de decizii, trebuie să discutăm și să ajungem la o soluție de comun acord.

E adevărat că ni s-a mai întâmplat să fim puși în fața faptului împlinit, eu sper să nu se întâmple la fel și de data asta”, a spus Răzvan Zăvăleanu în cadrul emisiunii dedicate suporterilor dinamoviști ”EXCLUSIV DINAMO” de la ProSport.

”Am o relație bună cu el (n.red cu Ovidiu Burcă). Am mai fost la antrenamentele lui, suntem prieteni de atâția ani. Normal, ne mai dăm sfaturi. Nu am ce comenta acum vizavi de acest subiect”, a replicat Florin Marin, a afirmat Florin Marin.

Este o dorință mai veche a lui Ovidiu Burca de a lucra împreună cu Florin Marin, omul care l-a fost alături de Ovidiu Burca de foarte mulți ani și pe care Burca îl consideră că fiind ”mentor”. Mutarea nu a putut fi perfectată în urmă cu un an de zile, atunci condițiile economice nu au permis înregimentarea acestuia.

”L-am omis pe Florin Marin, va fi consilierul nostru tehnic, eu sunt nou în meseria asta, e important să ai mentori. La strategie și tactică e foarte bun în România. Va fi prezent la meciuri, vom discuta cu dumnealui, cu toți vom discuta” declara Burca în luna iulie 2022.

Născut în 1953, Florin Marin a mai activat la Dinamo București, ca antrenor principal, în doua rânduri în anul 2002 și apoi în 2006.

Ieri, experimentatul tehnician a asistat la antrenamentul echipei.

Tot la antrenamentul de ieri au fost prezenți și acționarii clubului Dinamo, care au transmis un mesaj de încurajare echipei înaintea acestei duble.

Dinamo a ajuns la al optulea meci consecutiv fără victorie în campionat și se află pe locul 15.

”Câinii” au cel mai slab atac din Superligă, cu doar 8 goluri reușite, iar în ultimele 6 etape aceștia au marcat un singur gol, în remiza, scor 1-1, cu CFR Cluj.

Programul ”câinilor” în următoarele trei etape

Etapa 2 din Cupa României, grupa C

Vineri, 3 noiembrie

Ora 20:30

FC Bihor – DINAMO

Etapa 15 din Superliga

Luni, 6 noiembrie

Ora 18:00

UTA Arad – DINAMO

Etapa 16 din Superliga

Duminică, 12 noiembrie

Ora 16:00

Universitatea Craiova – DINAMO BUCUREȘTI

CITESTE SI:

Mircea Rednic își ascute colții înaintea meciului cu Dinamo

Video I Dinamo sărbătorește cea mai importantă calificare din istoria clubului

Constantin Nica revine în fotbal. Vezi cu ce echipă s-a înțeles

Un gând despre &8222;Venirea lui Florin Marin, o ENIGMĂ în Ștefan cel Mare: ”Dacă există astfel de contacte, ar trebui să știm de ele”&8221;

Lasă un răspuns