CCA a anunțat arbitrul de la Bihor – Dinamo

Vineri, 3 noiembrie, ”câinii” vor închide etapa a 2-a din Cupa României, cu disputa din Oradea, cu FC Bihor.

evomag.ro

Partida programată, cu ora de începere 20:30, se va disputa pe stadionul ”Iuliu Bodola”, unde sătenii au dat năvala să o vadă pe DINAMO BUCUREȘTI.

Pentru partida din etapa a 2-a, din grupa C, Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA) a anunțat brigada care va oficia partida dintre FC Bihor Oradea – Dinamo București.

Astfel, arbitru central a fost desemnat Peşu Ionela Alina (Craiova). Acesta va fi ajutat de asistenții Popescu Adrian (Craiova) și Constantinescu Daniela (Craiova).

CCA l-a desemnat observator pe Dumitrescu Eduard (Piteşti).

Dinamo parcurge o perioadă turbulentă în Liga 1, cu o serie lungă de eșecuri, ultima victorie datând din 19 august, 3-2 la Voluntari. De atunci, a urmat, în campionat, o serie de 8 meciuri fără victorie, trei remize și 5 eșecuri.

În Cupa României a avut rezultate mai bune, a învins Metaloglobus, scor 2-1, pe 29 august, de fapt ultima victorie într-o competiție oficială, după dubla lui Ahmed Bani și o suită de ratări uriașe ale adversarei și o remiză cu FCU Craiova, scor 1-1, la București.

Ovidiu Burcă, tot mai puternic contestat de către suporteri, vrea să-și refacă moralul cu FC Bihor (locul 1 în liga 3), o formație care defilează în seria ei, neînvinsă în 10 etape, care a pierdut în prima etapă din grupele Cupei României, 0-2 cu FCSB.

Orădenii au ajuns în această fază a competiției după ce-au trecut de trei echipe fără să primească gol: Lotus Băile Felix (3-0), Sănătatea Cluj (2-0) și FC Argeș (1-0).

În aceeași grupă s-au mai jucat meciurile Oțelul – FCSB 1-1 și SCM Zalău (Liga 3) – FCU 1948 Craiova 0-1. Oțelul, FCSB ȘI FCU 1948 Craiova au câte 4p, fiind despărțite de golaveraj. Dinamo are 1p, iar FC Bihor și SCM Zalău niciunul.

În ultima etapă, programată pe 6 decembrie, au loc partidele FCU 1948 Craiova – FCSB, Dinamo – Oțelul și SCM Zalău – FC Bihor.

Surpriză în lotul deplasat de Dinamo în Oradea pentru meciurile cu FC Bihor și UTA

În meciul cu FC Bihor din Cupa României sunt așteptați să joace mai mulți jucători care au fost folosiți mai puțin în ultima vreme, dar nu și Cătălin Țîră.

Atacantul în vârstă de 29 de ani, Cătălin Țîră, nu a făcut deplasarea la Oradea cu echipa și a fost lăsat în afara lotului, așa cum s-a întâmplat în ultima vreme. De altfel, Țîră a fost în afara lotului în ultimele două meciuri oficiale și se pare că iese definitiv din calculele antrenorului Ovidiu Burcă.

Foarte probabil va alterna atacanții pe care se va baza în meciurile de Cupa și campionat, Gregorio și Hakim. În meciul cu Iași a fost folosit titular Goncalo în atac, în vreme ce Hakim a intrat pe parcurs. Rămâne de văzut cum va gândi Ovidiu Burcă acest meci, cât de multă importantă va acordă disputei cu Oradea, în condițiile în care suntem obligați să obținem cât mai multe puncte în campionat, fiind deja presiune pe umerii antrenorului nostru.

”Meciurile de Cupă sunt complicate pentru că jucăm la Oradea, sunt meciuri ai totul de pierdut. Trebuie să ne ridicăm la cel mai înalt nivel, avem un lot care ne permite să facem modificări, pentru a avea schimbări cu UTA și Oradea, va trebui să gestionăm bine săptămâna asta. Gândindu-mă că jucăm vineri, luni, probabil vor fi schimbări în echipă”, a spus Burcă la finalul meciului cu Poli Iași, scor 0-0.

După cele două meciuri de la Oradea, pentru Dinamo urmează o perioadă de foc. ”Câinii” merg în Bănie pentru derby-ul cu Universitatea Craiova, după care revin la București pentru disputa cu FCSB.

Până la finalul anului, Dinamo va mai juca cu:

• FC Bihor Oradea (3 noiembrie / Cupa României / deplasare);

• UTA Arad (6 noiembrie / Liga 1 / deplasare);

• CSU Craiova (11 noiembrie / Liga 1 / deplasare);

• FCSB (25 noiembrie / Liga 1 / acasă);

• Sepsi (2 decembrie / Liga 1 / deplasare);

• Oțelul Galați (6 decembrie / Cupa României / acasă);

• FCU Cluj (9 decembrie / Liga 1 / acasă);

• FC Botoșani (16 decembrie / Liga 1 / deplasare);

• FC Voluntari (20 decembrie / Liga 1 / acasă).

CITESTE SI:

Venirea lui Florin Marin, o ENIGMĂ în Ștefan cel Mare: ”Dacă există astfel de contacte, ar trebui să știm de ele”

Mircea Rednic își ascute colții înaintea meciului cu Dinamo

Video I Dinamo sărbătorește cea mai importantă calificare din istoria clubului

Un gând despre &8222;CCA a anunțat arbitrul de la Bihor – Dinamo&8221;

Lasă un răspuns