Cristi Borcea, pus la zid de Burcă: ”Anul trecut nu venea să plângă…”

Fostul pușcăriaș, Cristi Borcea tinde să acapareze prim-planul când vine vorba de Dinamo București.

Marele ”gagiu” din Jilava, a acaparat aniversare celor 40 de ani, de la cel mai important rezultat din istoria. ”Câinii” reușeau să se califice în semifinalele Cupei Campionilor Europeni, după ce în ”sferturi” trecea de Hamburg, campioana en-titre a competiției.

Nu înțelegem de ce acest infractor a participat la acest eveniment, cu toate că el în vremea aceea avea aproximativ 13 ani.

Revenind la subiectul inițial, la finalul mecului cu FC Bihor, scor 1-1, Ovidiu Burcă (43 de ani), a avut un discurs ferm, după ce a văzut nemulțumirile lui Cristi Borcea, despre situația clubului din Ștefan cel Mare.

”Nu știu de ce le vine unora să plângă. Anul trecut nu le venea să plângă când echipa era pe cale de dispariție? Haideți să nu mai venim cu lozinci că nu e OK. Echipa trece printr-o reconstrucție, nu este nimic ușor, nici anul trecut n-a fost ușor.

Cristi e un om căruia eu i-am cerut ajutorul într-un moment dificil și nu am primit nimic din partea dumnealui.

Nu știu de ce îl interesează așa de mult echipa. Fiecare face alegerile lui în viața. Asta cu suferințele și cu durerea pe mine mă lasă rece. Când într-adevăr a fost greu la echipa asta, foarte puțini oameni au întins o mână de ajutor”, a spus Ovidiu Burcă, referitor la cea mai recentă reacție a lui Cristi Borcea.

Ce a spus Cristi Borcea

”Să dea Dumnezeu să redreseze corabia, să nu retrogradăm. Au făcut eforturi, dar nu sunt de nivelul performanțelor lui Dinamo. Trebuie să își asume, să iasă și să spună.

Chiar dacă eu l-am criticat pe Burcă, am înțeles că a venit Florin Marin lângă el, un lucru extraordinar. Florin Marin, unul dintre cei mai buni antrenori cu care am lucrat. Acum trebuie lăsat Burcă să-și termine treaba”, a declarat Cristi Borcea, joi.

Cristi Borcea a făcut aproape 5 ani de închisoare pentru deturnare de fonduri, fals în acte, înșelăciune și prejudicierea statului.

CITESTE SI:

Cornel Dinu, mesaj emoționant după retragerea lui Mircea Lucescu. Reacția lui Rednic la aflarea retragerii

Ricardo Grigore își pune cenușă în cap după remiza din Cupa României

Prima reacție a lui Mircea Lucescu, după ce și-a dat demisia de la Dinamo Kiev: ”Nu suntem atât de sigur”

Un gând despre &8222;Cristi Borcea, pus la zid de Burcă: ”Anul trecut nu venea să plângă…”&8221;

Lasă un răspuns