Andrei Nicolescu, noi detalii Andrei Nicolescu, despre campania de transferuri din iarnă

Sâmbătă seara la hotelul Ramada, a fost organizat un eveniment în premieră în România.

O întâlnire a fanilor dinamoviști care au putut face poze, lua autografe cu jucătorii, Ovidiu Burcă, dar după acel moment, fanii prezenți au putut sta de vorbă într-un cadru organizat cu Ovidiu Burcă, Andrei Nicolescu și Gabriel Glăvan. Practic, cei prezenți la eveniment au putut adresa tot ce au avut pe suflet, toate nelămuririle și sugestiile au fost adresate.

Un eveniment care s-a întins pe durata a mai bine de două ore și unde aproximativ o sută de suporteri dinamoviști și-au făcut preznța.

Evenimentul organizat în Oradea, vine după meciul dezamăgitor din Cupa României, încheiat cu scorul de 1-1, în compania formației de Liga a 3-a, FC Bihor.

Înaintea partidei de mâine seară, cu UTA Arad, din etapa a 15-a din Superliga României, administratorul special aa lui Dinamo, Andrei Nicolescu a oferit noi detalii despre campania de transferuri din iarnă.

Oficialul din Ștefan cel Mare, a spus chiar că va crește bugetul de salarii, asta înseamnă aducerea unor jucători mai valoroși, teoretic, care să ajute echipa să iasă din zona retrogradării.

”Nivelul salarial va crește cu 30-40% față de vară. E rușinos, din punct de vedere sportiv, ce se întâmplă. Dar acum spre deosebire de vară avem și predictibilitate pe ce facem la Dinamo.

Atunci erau 6 milioane de euro incluși la masa credală. Dacă se va decide că ne trebuie 8 jucători, aducem si vor fi financiar peste ce și-a asumat acționariatul în vară. Dacă vor fi 4 jucători, va fi la fel. Dacă 10 jucători ar veni și ar pleca, echilibrul s-ar schimba.

Pentru condițiile create, nu există opțiunea retrogradării. Dacă ne spun (n.r. – Burcă și Glăvan) că avem nevoie de 10 jucători, vom face asta. 100% suntem pregătiți și de retrogradare, dar ar fi un dezastru clar.

Vrem să ieșim din pasa sportivă rușinoasă. Îmi este rușine să mai vorbesc, suntem în criză, orice mesaj aș vrea să transmit mai departe, sportiv suntem foarte jos”, a declarat Andrei Nicolescu, conform Radio Dinamo.

CITESTE SI:

CCA a anunțat arbitrul de la UTA Arad – Dinamo București

Mircea Lucescu la CS Dinamo!? Reacția conducerii Clubului Sportiv

Andrei Mărgăritescu, surprins de parcursul din ultimul timp al lui Dinamo

2 gânduri despre &8222;Andrei Nicolescu, noi detalii Andrei Nicolescu, despre campania de transferuri din iarnă&8221;

  1. binebine dar hai ca aduci jucatori noi dar ce mai faci cu ei de unde mai iei puncte sa scapi de retrogradare spune si noua suporterilor ca sa scapi de retrogradare trebuie sa aduni puncte victorii de unde le ei ca nu mai ai suficiente meciuri si nici timp sa castigi puncte cum scapi de retrogradare ca dinamo este prima care retrogradeaza vezi ca nu ai minte sa judeci inseamna ca minti . JUCATORII TREBUIA ADUSI MAI INAINTE SA LEGI O ECHIPA DAR NU AI NICI ANTRENOR BUN SA ATI FACA ECHIPA TII DE BURCA CA ORBU DE CIUMAG . ASA CA NICOLAESCULE NU MAI MINTII SUPORTERII CA FACI SI DREGI CA DINAMO ESTE RETROGRADATA MINCINOSILOR

Lasă un răspuns