Planul lui Ovidiu Burcă pentru redresarea echipei: ”Asta ne trebuie din toate punctele de vedere”

Sâmbătă seară, la Oradea, Dinamo București a organizat o întâlnire cu fanii din orașul de pe malul Crișului.

La acest eveniment, au fost prezenți Ovidiu Burcă, Andrei Nicolescu și Gabriel Glăvan care au încercat să-i liniștească pe suporterii lui Dinamo. Aceștia au promis transferuri mai de calitate ca în vară și buget superior de salarii.

Andrei Nicolescu a transmis fanilor că există coeziune la nivelul administrativ și la echipă, practic, transmițându-se mesajul că Ovidiu Burcă va continua munca la Dinamo, în ciuda faptului că este ”bombardat” de mesaje de demisie la adresa tehnicianului de 43 de ani.

Ovidiu Burcă și-a expus și teoria de redresare a echipei noastre, care se pare că nu reușește să obțină rezultate pozitive în campiona și nici în Cupa României.

”Trebuie să avem stabilitate, se face pas cu pas, vom aduce jucători, la anul crește bugetul cu 30%. Ne descurcăm cu ce avem. E greu să aduci jucători în România, avem restricții, mulți aveau din alte părți, pe mai mulți bani.

Când intri în degringoladă, e greu mental să te redresezi. Suntem sub performanța așteptată, nu e normal să ai 8 goluri marcate.

Trebuie dezvoltate toate departamentele, să crească nivelul în tot ce înseamnă Dinamo. Pentru a lua jucători importanți, trebuie să formăm departamente. Dacă schimbăm mulți jucători, se schimbă dinamica grupului. Trebuie luați jucători pe stilul nostru de joc. E greu să găsești jucători care să vină la Dinamo.

Presiunea de la Dinamo e greu de dus, sunt jucători care nu au fost obișnuiți. Dacă nu ne prezentăm la nivelul dorit, e consecința crizei.

Ne trebuie rezultat pozitiv, de el ne agățăm. Asta ne trebuie din toate punctele de vedere, să ne reconectam cu fanii. Suntem într-un moment în care avem frână de mâna trasă. E dificil de gestionat emoțional tricoul lui Dinamo”, a spus Ovidiu Burcă.

Până la finalul anului, Dinamo va mai juca cu:

• UTA Arad (6 noiembrie / Liga 1 / deplasare);

• CSU Craiova (12 noiembrie / Liga 1 / deplasare);

• FCSB (26 noiembrie / Liga 1 / acasă);

• Sepsi (2 decembrie / Liga 1 / deplasare);

• Oțelul Galați (6 decembrie / Cupa României / acasă);

• FCU Cluj (9 decembrie / Liga 1 / acasă);

• FC Botoșani (16 decembrie / Liga 1 / acasă);

• FC Voluntari (20 decembrie / Liga 1 / acasă).

CITESTE SI:

Andrei Nicolescu, noi detalii Andrei Nicolescu, despre campania de transferuri din iarnă

CCA a anunțat arbitrul de la UTA Arad – Dinamo București

Mircea Lucescu la CS Dinamo!? Reacția conducerii Clubului Sportiv

2 gânduri despre &8222;Planul lui Ovidiu Burcă pentru redresarea echipei: ”Asta ne trebuie din toate punctele de vedere”&8221;

Lasă un răspuns