Continuă problemele pentru Antonio Bordușanu

Continuă problemele mijlocașului în vârstă de 19 ani.

În meciul de Cupa României cu FC Bihor Oradea, Antonio Bordușanu nu a făcut parte din lotul deplasat la Oradea. Motivul este unul trist pentru tânărul jucător dinamovist. Din păcate, la un antrenament înainte de meci, acesta a acuzat probleme la genunchi și verdictul a fost unul crunt, ruptură de ligamente încrucișate și dublă ruptură la menisc.

Foarte probabil ca sezonul să fie din nou încheiat pentru tânărul dinamovist, care a avut aceiași accidentare, acum un an an de zile, la meciul cu Metaloglobus din campionat, în liga secundă. Atunci am avut parte de o revenire miraculoasă a lui Bordusanu, el era din nou în echipă în primăvară, dar la meciul cu Oțelul a suferit o accidentare la menisc care l-a ținut apoi departe de teren pe perioada cantonamentului.

Se pare că problemele se țîn scai de tânărul dinamovist care avea toată cariera în față, dar acum este nevoit să treacă printr-o nouă operație grea, la o vârstă încă foarte fragedă.

Îi transmitem și noi pe această cale multă sănătate și recuperare cât mai ușoară, rapidă, dar mai ales eficientă.

Antonio Bordușanu, s-a accidentat grav și va lipsi o perioadă îndelungată de pe teren

ste pentru a doua oară în ultimul an când Antonio Bordușanu suferă o astfel de accidentare. S-a mai întâmplat în octombrie 2022, în meciul câștigat de Dinamo pe terenul lui Metaloglobus, scor 2-1, în etapa cu numărul 11 din sezonul regular din Liga 2. S-a operat după aceea și a început recuperarea.

El a revenit pe teren pe 1 mai, după 7 luni, la meciul cu Gloria Buzău din play-off, scor 2-2. Doar că pe 11 mai, la meciul cu Oțelul Galați, scor 2-0 pentru Dinamo, a acuzat din nou probleme la menisc, în timpul încălzirii.

Cu toate acestea, el a bifat 87 de minute contra gălățenilor. La câteva zile după, el s-a operat din nou și a ratat tot cantonamentul de vară.

Antonio Bordușanu a revenit pe teren în acest sezon, bifând chiar două apariții în tricoul lui Dinamo.

A jucat 45 de minute în victoria cu Metaloglobus, 2-1, din play-off-ul Cupei României, și 11 minute în înfrângerea drastică din Giulești contra Rapidului, scor 0-4, în runda cu numărul 8 din Liga 1.

CITESTE SI:

Planul lui Ovidiu Burcă pentru redresarea echipei: ”Asta ne trebuie din toate punctele de vedere”

Andrei Nicolescu, noi detalii Andrei Nicolescu, despre campania de transferuri din iarnă

CCA a anunțat arbitrul de la UTA Arad – Dinamo București

2 gânduri despre &8222;Continuă problemele pentru Antonio Bordușanu&8221;

Lasă un răspuns