Își joacă Burcă postul în duelul cu UTA? Reacția Lui Mircea Rednic

Dinamo București încheie turul Superligii României, astăzi, 6 noiembrie, la Oradea, cu partida cu UTA Arad din etapa a 15-a.

Ambele formații au înregistrat rezultate nefavorabile în Cupa României, ambele la Oradea, la interval de două zile. UTA a pierdut cu 0-1 împotriva lui U. Craiova, iar Dinamo s-a făcut de râs pe același stadion, unde a remizat (1-1) cu FC Bihor, echipă din Liga a 3-a.

Înaintea confruntării directe de luni, de la ora 18:00, de pe ”Iuliu Bodola” din Oradea, unde se întâlnesc cele două echipe de mare tradiție a fotbalului românesc, antrenorul echipei gazde, Mircea Rednic, a declarat:

”Eu sunt profesionist. Nu are legătură cu ceea ce sunt eu. Sunt antrenor la UTA și îmi doresc foarte mult să câștigăm. Mai mult decât dacă aș întâlni altă echipă. Asta, deoarece mie nu au ce să-mi reproșeze, însă eu am multe să le reproșez, mai ales celor care mai sunt încă în conducere la Dinamo, după cum s-au comportat cu mine. Dar, acum nu mă interesează de ei.

Vreau ca băieții mei să aibă bucuria și plăcerea de a juca și a câștiga meciul. Cu o victorie am putea ajunge pe locul 10, după care mai avem un meci acasă, cu o echipă de nivelul nostru, iar dacă am câștiga am urca și mai sus în clasament. Ar însemna foarte mult pentru moralul jucătorilor. Sunt două meciuri extrem de importante, de aceea fac un apel la suporteri, să ne sprijine.

Știu câte sacrificii fac să vină la meciurile noastre, dar toți am făcut sacrificii să ajungem la etapa asta. Sigur, unii au fost deranjați că eram ca un papagal, ca o moară stricată, când tot spuneam răbdare, răbdare, răbdare”, a spus ”Puriul”.

Fostul jucător și antrenor din Ștefan cel Mare, fiind Întrebat dacă nu cumva e un meci capital pentru omologul său de la Dinamo, Ovidiu Burcă, a mai spus:

”În momentul de față îmi pare rău pentru suporterii lui Dinamo, pentru că știu ce sacrificii fac, dar chiar nu mă interesează ce e la club. E filozofia și strategia lor, ei au ales să pună acest antrenor, sunt responsabili și de transferurile făcute.

Normal, când nu ai rezultate, antrenorul plătește. Însă, să știți că Dinamo va avea altă abordare la meciul cu noi, decât cea din Cupă, cu FC Bihor. Va fi cu totul altceva acum”, a spus Mircea Rednic.

Antrenorul arădenilor, Mircea Rednic a anunțat și că nu se va putea baza pe trei jucători. UTA nu va putea conta la meciul de mâine pe Benga, Vucenovic și Abeid. Primii doi sunt accidentați, iar ultimul a plecat în Mauritania, expirându-i viza de ședere în România.

Nu s-a reușit prelungirea șederii lui în România, însă oricum era ușor accidentat și urma să plece la reunirea echipei naționale, deoarece în luna ianuarie începe Cupa Africi pe Națiuni, iar Mauritania va fi acolo.

Cel mai probabil, jucătorul va reveni anul viitor la Arad.

Își joacă Burcă postul cu UTA?

Egalul cu FC Bihor, de vineri, 1-1, partidă care a contat pentru grupele Cupei României, a încărcat și mai mult atmosfera de la Dinamo.

În timp ce Ovidiu Burcă pare că nu găsește rețeta pentru a debloca situația. Totodată, se spune că partida cu UTA poate fi hotărâtoare pentru tehnicianul care a promovat echipa.

Evident, ”câinii roșii” au rămas la Oradea după meciul cu FC Bihor, unde au avut și întâlniri cu suporterii din zonă. Dinamo ocupă loc direct retrogradabil (penultimul) în clasamentul SuperLigii și a luat două puncte din ultimele 7 partide și a înscris un singur gol (cel din remiza cu CFR Cluj).

Burcă are și trei absențe pentru duelul cu arădenii: Moura și Bordușanu (accidentați) și Țîră, rămas la București.

CITESTE SI:

Continuă problemele pentru Antonio Bordușanu

Planul lui Ovidiu Burcă pentru redresarea echipei: ”Asta ne trebuie din toate punctele de vedere”

Andrei Nicolescu, noi detalii Andrei Nicolescu, despre campania de transferuri din iarnă

2 gânduri despre &8222;Își joacă Burcă postul în duelul cu UTA? Reacția Lui Mircea Rednic&8221;

Lasă un răspuns