Video I Dinamo nu reușește să iasă din blocajul psihic și continuă seria negativă a rezultatelor

Dinamo București a cedat în meciul cu echipa gazdă, UTA Arad, scor 1-2, în etapa cu numărul 15 din Superliga României.

mobilalaguna.ro

Ultimul meci al ”câinilor” în Superligă le-a adus față în față pe UTA Arad și Dinamo, la Oradea, acolo unde arădenii joacă meciurile de pe teren propriu în final de 2023.

Înaintea acestei confruntări, alb-roșii traversau o serie de coșmar, ultimul succes datând din 19 august, acel dramatic 3-2 cu FC Voluntari.
De partea cealaltă, nici UTA nu stătea prea bine în clasament, aflându-se pe locul 14, cu 15 puncte după primele 14 etape.

Jocul de la Oradea a început bine pentru dinamoviști, care au avut nevoie de doar opt minute pentru a deschide scorul. Dennis Politic a prins un șut extraordinar, din colțul careului, și l-a învins fără emoții pe Iacob, care nu s-a mai putut opune, trupa lui Burcă trecând în față pe tabelă.

Arădenii au replicat și au dat semne de viață, trecând pe lângă o ocazie importantă în minutul 19, atunci când Luckassen a scăpat singur cu Golubovic, dar goalkeeper-ul lui Dinamo a fost la post și s-a opus, trimițând în corner.

Lamine Ghezali a încercat să majoreze ecartul bucureștenilor, Cristian Costin a avut și el un șut periculos, iar contrar ocaziilor UTA a restabilit egalitatea.
În minutul 41, tabela a devenit 1-1. Bena a respins greșit, balonul a ajuns în posesia lui Claudiu Micovschi, care a introdus mingea în ațe, stabilind scorul pauzei.

Echilibrul s-a menținut pe tabelă și în partea a doua a partidei, Dinamo a mai avut o ocazie mare în minutul 58, dar a rămas 1-1.

Cooper a fost aproape să dea lovitura în ultimele minute, dar nici jucătorul gazdelor nu a făcut diferența.

Finalul a fost dramatic la Oradea, dinamoviștii au comis henț și după analizarea fazei cu sistemul VAR, gazdele au primit penalty.
UTA a preluat conducerea jocului în minutul 90+4, prin Freitas, care a fructificat penalitatea.

S-a terminat 2-1 pentru gazde, care urcă în clasament, în timp ce Dinamo continuă prăbușirea, fiind acum pe penultimul loc în clasament.

În urma acestui rezultat, Dinamo București rămân fără victorie de aproape 3 luni, în timp ce Rednic și ai lui urcă la cota 18 în clasament.

Video I UTA – Dinamo 2:1

Echipa de start a lui Dinamo București

Dinamo: Golubovic, Cr. Costin, Lucas Alves, Homawoo, Amzăr, N. Roșu, Bena, Ilic, Ghezali, Abdallah, Politic.

CITESTE SI:

UTA – Dinamo. Cum arată primul 11 trimis de Ovidiu Burcă

Avancronică I UTA Arad – Dinamo București

Își joacă Burcă postul în duelul cu UTA? Reacția Lui Mircea Rednic

Un gând despre &8222;Video I Dinamo nu reușește să iasă din blocajul psihic și continuă seria negativă a rezultatelor&8221;

Lasă un răspuns