Burcă, anunț de ultim moment după un nou eșec: ”Nu am o problemă …”. Ce spune despre relația cu Andrei Nicolescu

Dinamo a pierdut partida din deplasare cu UTA Arad, scor 1-2, în etapa a 15-a din Superliga României.

Deşi a condus cu 1-0, echipa noastră a plecat cu zero puncte de la Oradea.

Golul ”câinilor” a fost înscris de Politic, în minutul 8, iar pentru UTA au marcat Micovschi, în minutul 81, şi Marcelo Freitas, în minutul 90+4, dintr-un penalty acordat după consultarea VAR.

Această decizie de arbitraj a fost luată la rost de Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo precizând clar că nu se impunea acordarea unei lovituri de la 11 metri la faza respectivă.

Pe lângă analiza meciului și reacția fanilor care îl contestă fără încetare, tehnicianul a găsit și o scuză pentru eșecul de luni seară.

Acesta acuză arbitrajul și consideră că penalty-ul primit de UTA în finalul meciului, în urma căruia a fost stabilit rezultatul final, a fost acordat incorect.

Totodată, Burcă își anunță dispoziția de a o părăsii pe Dinamo București:

”E rușinos. Un penalty pe care l-au primit total anapoda. Cred că nu se impunea acel penalty, este împotriva jocului, împotriva spiritului jocului. Din păcate, plecăm fără puncte. Sunt ferm convins că suntem echipa care ar fi trebuit să câștige acest meci, pentru că am făcut un meci solid. Din păcate, se termină așa cu acest penalty oferit cadou celor de la UTA și continuă seria asta lungă de rezultate negative, din păcate.

Nu am foarte multe lucruri să reproșez echipei. Modul în care s-au implicat, modul în care au colaborat… Nu am ce să le reproșez. Ne lipsește puțină luciditate, dar astăzi plecăm cu un rezultat nemeritat.

Mie nu îmi place să vorbesc despre noroc, dar parcă e o karmă pe care trebuie să o plătim. E dureros, pentru că am acumulat foarte puține puncte, dar trebuie să vă uitați cum am pornit în această campanie.

Nu vreau să găsesc alibi sau scuze, cred că atât timp cât sunt antrenor trebuie să ies în față și să îmi asum rezultatele. Cred că există și anumite aspecte pozitive. De acum înainte, nu trebuie să coborâm sub nivelul pe care l-am arătat astăzi.

(n.r. despre posibila lui plecare) Nu am avut nicio discuție (n.r. cu conducerea). Nu sunt omul care să renunțe. Asta încerc și eu să le transmit băieților. Nu este niciun fel de problemă dacă domniile lor consideră că eu sunt principalul vinovat, nu am o problemă să mă dau la o parte. Eu rezist.

Niciodată, de când m-am apucat de sport, nu au venit foarte ușor lucrurile. Totul a venit prin suferință. Așa că din punct de vedere personal, nu vă faceți griji pentru mine, pentru că sunt ok și rezist.

Începem returul cu două meciuri de foc. Echipa arată din ce în ce mai bine. Dacă vom continua pe aceeași linie, nu cred că nu au cum să nu vină și rezultatele”, a spus Ovidiu Burcă, la finalul partidei cu UTA Arad.

În urma acestui rezultat, Dinamo rămâne pe penultimul loc în clasamentul din Superliga, cu zece puncte, având un avans de doar trei puncte față de codașa FC Botoșani.

CITESTE SI:

Video I Dinamo nu reușește să iasă din blocajul psihic și continuă seria negativă a rezultatelor

UTA – Dinamo. Cum arată primul 11 trimis de Ovidiu Burcă

Avancronică I UTA Arad – Dinamo București

2 gânduri despre &8222;Burcă, anunț de ultim moment după un nou eșec: ”Nu am o problemă …”. Ce spune despre relația cu Andrei Nicolescu&8221;

Lasă un răspuns