Mircea Rednic a analizat meciul cu Dinamo: ”Suporterii nu mai au răbdare”

Dinamo continuă seria nefastă și pierde un nou meci în Superligă, 1-2 cu UTA, la Oradea.

melimeloparis.ro

Dinamoviștii au condus încă din startul partidei, dar gazdele au câștigat dramatic, în prelungiri, cu un penalty aspru contestat de suflarea dinamovistă.

Dennis Politic a deschis scorul pentru alb-roșii, însă UTA a egalat până la finalul primei reprize.

Dinamo a ratat în partea secundă câteva ocazii uluitoare, însă tot arădenii au marcat, chiar în prelungirile partidei. Freitas a fructificat lovitura de la 11 metri în minutul 90+4 și a adus victoria echipei lui Mircea Rednic.

După meci, fostul jucător și antrenor din Ștefan cel Mare, a analizat partida și a recunoscut că Dinamo București nu au avut un joc slab și că își dorește ca echipa sa de suflet, unde a antrenat în cinci rânduri să revină pe linia de plutire.

”Ca joc, nu arată rău. Poate mai multă încredere, se vede că n-au. E greu, nici suporterii nu mai au răbdare, e greu ca antrenor să le ridici moralul și să pregătești jocurile. Le doresc să-și revină cât mai repede.

Nu vreau să mă bag. Să nu uităm că Burcă a venit într-o situație delicată, poate nimeni n-ar fi preluat Dinamo în acea situație. Au promovat, nu-i vina lui că noii acționari nu și-au dat seama că una e Liga 2, alta e SuperLiga. Trebuiau să întărească echipa”, a spus ”Puriur” la finalul meciului din Oradea.

Cu toate acestea, Rednic nu a uitat de ultimul său mandat de la Dinamo, în care nu a fost lăsat să își termine contractul și a fost înlăturat după doar două luni.

În acel sezon, “câinii” retrogradau, iar Rednic nu a ezitat să arunce și acum săgeți către conducerea de atunci din Ștefan cel Mare.

”Am fost acolo, m-au dat la o parte. N-ai cum să uiți, au fost o înțelegere între mine și cei care erau atunci la conducere. N-au respectat-o, m-au dat la o parte și au retrogradat.

Sunt ferm convins că Dinamo nu retrograda cu mine pe bancă. Poate s-a vrut retrogradarea, să le fie de bine”, a declarat antrenorul arădenilor.

CITESTE SI:

Video I Reacția lui Dennis Politic, după dezamăgirea de la Oradea

Burcă, anunț de ultim moment după un nou eșec: ”Nu am o problemă …”. Ce spune despre relația cu Andrei Nicolescu

Video I Dinamo nu reușește să iasă din blocajul psihic și continuă seria negativă a rezultatelor

Un gând despre &8222;Mircea Rednic a analizat meciul cu Dinamo: ”Suporterii nu mai au răbdare”&8221;

Lasă un răspuns