Contestat tot mai puternic, Ovidiu Burcă face anunțul legat de viitorul său în Ștefan cel Mare

Dinamo a fost învinsă de UTA Arad, 1-2, și a ajuns la nouă meciuri consecutive fără victorie în SuperLigă.

”Câinii” merg din rău în mai rău, a pierdut și cu UTA, 1-2, adunând 10 meciuri fără victorie în toate competițiile.

Iar antrenorul Ovidiu Burcă (43 de ani) este contestat tot mai puternic.

Cu toate acestea, acesta nu vrea să-și dea demisia și potrivit unelor informații din presa sportiv, Burcă va avea o discuție cu acționarii la revenirea în București.

”Nu am avut nicio discuție. Eu nu sunt omul care să renunțe, Dinamo m-a învățat să nu renunț niciodată. Asta încerc să le transmit și băieților.

Dacă cei din conducere consideră că sunt principalul vinovat, nu am nicio problemă să mă dau la o parte. Eu rezist, niciodată, de când m-am apucat de sport, nu au venit ușor lucrurile. Totul a venit după multă muncă și suferință.

Prin suferință am ajuns la toate obiectivele pe care le-am avut”, a declarat Ovidiu Burcă.

Având o relație deosebită cu Andrei Nicolescu, este puțin probabil ca tehnicianul să fie demis.

”E scandalos. Trebuia să câștigăm”

Imediat după meciul cu UTA, Ovidiu Burcă a pus tunurile pe centralul Andrei Moroiță pentru penalty-ul acordat în minutele de prelungiri și a opinat că echipa sa ar fi trebuit să obțină victoria, prin prisma jocului prestat.

”Un penalty pe care l-au primit anapoda, nu vreau să folosesc cuvinte jignitoare. E împotriva cursului jocului. Nu vorbesc de arbitraje, dar e scandalos. Plecăm fără puncte, sunt ferm convins că trebuia să câștigăm. Am făcut un joc bun, solid. Am avut ocazii să închidem meciul. Se termină cu acest penalty oferit cadou. Continuă starea asta, seria de rezultate negative.

Nu am ce să reproșez echipei, ca spirit, disciplină. Nu am multe reproșuri. Avem foarte multe ocazii, nu înscriem. Ne lipsește luciditatea. Rezultatul e total nemeritat. Decizia e total aiurea, asta ne face să plecăm fără puncte, E o karma pe care trebuie să o plătim, am făcut jocuri bune și am luat goluri deviate, de la 30 de metri în vinclu. E o karma pe care se pare o plătim.

Nu vreau alibiuri, scuze. Cât sunt antrenor, trebuie să îmi asum responsabilitatea, dar sunt și aspecte obiective pentru care suntem aici. Ăsta e spiritul, nu trebuie să coborâm sub nivelul acesta. Nu am avut discuții. Nu sunt omul care renunță, asta m-a învățat Dinamo. Noi nu suntem resemnați.

Dacă cei din conducere cred că sunt vinovat, nu am o problemă să mă dau la o parte. Eu rezist. De când m-am apucat de sport, totul a venit prin muncă, suferință. Prin puțină suferință am ajuns la toate obiectivele. Eu sunt bine, nu vă faceți griji”, a spus Ovidiu Burcă la finalul meciului cu UTA Arad.

CITESTE SI:

Mircea Rednic a analizat meciul cu Dinamo: ”Suporterii nu mai au răbdare”

Video I Reacția lui Dennis Politic, după dezamăgirea de la Oradea

Burcă, anunț de ultim moment după un nou eșec: ”Nu am o problemă …”. Ce spune despre relația cu Andrei Nicolescu

Un gând despre &8222;Contestat tot mai puternic, Ovidiu Burcă face anunțul legat de viitorul său în Ștefan cel Mare&8221;

Lasă un răspuns