Handbal I Modificare în programul duelului Dinamo București – Fuchse Berlin

S-a schimbat ora disputării meciului Dinamo – Fuchse Berlin

Dinamo București se pregătește de o dublă europeană foarte importantă contra Fuchse Berlin, în grupele European League.

Primul meci va avea loc la Berlin, marți, 14 noiembrie, ora 21:45, în timp ce returul va avea loc în Sala Dinamo, marți, 21 noiembrie, 19:45, după ce inițial meciul a fost programat la 21:45.

Modificarea a fost generată de faptul că în aceeași zi și la aceeași oră (21:45) era programat meciul de fotbal dintre România și Elveția, din preliminariile Euro 2024, o partidă ce poate fi decisivă pentru calificarea la turneul final.

După primele două etape, ambele formații au maxim de puncte, câștigând contra Izvidac și Chamberry Savoie. Până la meciul din Berlin, Dinamo se pregătește de meciul cu Potaissa Turda de vineri, ora 17:30, acasă.

Bilete pentru meciul cu Fuchse Berlin

Partida retur cu Fuchse Berlin, este programat marți, 21 noiembrie, de la ora 21:45, în sala Dinamo.

Clubul Sportiv Dinamo în colaborare cu platforma eventim.ro, au pus în vânzare tichetele de acces. Acestea pot fi achiziționate momentan doar online, eventim.ro.

PREȚURI BILETE

Categoria 1: 60 lei;

Categoria 2: 40 lei.

Biletele se vor putea procura și fizic în ziua meciului direct de la Sala Dinamo, începând cu ora 20:00, în limita biletelor rămase.

ATENȚIE: Intrarea galeriei se va face separat, pe la intrarea dinspre bazinul descoperit, pentru a fluidiza accesul. Veniți îmbrăcați doar în ROȘU, ALB sau NEGRU.

CITESTE SI:

”Trebuie să avem o discuție bărbătească”

Cerere în public a demisiei lui Ovidiu Burcă: ”Dacă are demnitate, să plece”

Revenirea lui ”Il Luce” în Ștefan cel Mare, tot mai plauzibilă: ”Uşor-uşor o să găsim un numitor comun”

Lasă un răspuns