Ionel Augustin: ”Aici a greșit Burcă!”

După ce au suferit o retrogradare extrem de dureroasă în 2022, prima din istoria clubului, Dinamo a reușit să renască din propria cenușă și să obțină o promovare-șoc din prima încercare, în ciuda degringoladei de la club din vara trecută.

Sub comanda lui Ovidiu Burcă, ”câinii” au reușit să prindă barajul și să o învingă pe FC Argeș, scor 8-5 la general, datorită unei victorii răsunătoare în tur, scor 6-1, pe Arena Națională.

Doar că, revenită pe prima scenă a fotbalului românesc, Dinamo nu a reușit să se readapteze așa cum și-ar fi dorit, iar, la momentul actual, se află pe penultimul loc, cu 10 puncte din 15 etape.

Fost mare jucător al lui Dinamo, Ionel Augustin (68 de ani) a explicat, din ce punct de vedere consideră că au dat greș dinamoviștii în această vară.

”Oneață”, în prezent antrenor la academia lui Dinamo, susține că transferurile realizate în această vară de alb-roșii au fost modeste și au ”blocat” calea către primul 11 a unor tineri talentați care au impresionat în sezonul trecut.

”Aici s-a greșit foarte tare (n.r. la transferuri). Aveau 12 jucători tineri în liga a doua care erau talentați, dar au preferat să aducă mulți străini care nu ajută echipa. Aici a greșit și Burcă pentru că fără semnătura lui nu-I puteau aduce.

Frații Eremia erau formați de mine, golgheterul lui CS vine de la echipa lui Burcă pentru că au renunțat la el”, a afirmat Ionel Augustin.

Mai mult, Ionel Augustin, susține că o parte din vină îi aparține și lui Burcă pentru aceste mutări și l-a dat exemplu pe Mircea Rednic, care i-ar fi adus mulți bani lui Dinamo prin transferurile realizate la Dinamo București.

”Rednic se pricepea la transferuri, jucătorii aduși de el i-a vândut Negoiță pe bani buni, apoi l-au dat afară. Și la UTA a adus jucători buni”, a mai spus fost scouter a lui Dinamo.

CITESTE SI:

Rugby I S-a stabilit când se va juca derby-ul cu Steaua din semifinala Ligii Naționale

Oltenii lui Olguța, sunt încrezători înaintea meciului cu Dinamo București. Absențe importante pentru Ivaylo Petev

Giani Kiriță, ironic: ”Băiatule, faci saună cu băieții!”

Lasă un răspuns