Fără menajamente despre Ovidiu Burcă: “Asta e problema lui!”

Dinamo București trece printr-o perioadă extrem de dificilă pe plan sportiv, având doar 10 puncte și ocupând locul 15 în Liga 1.

Cu toate aceste, există promisiuni și planuri, din partea ”ne vorbitului”, Andrei Nicolescu. Administratorul special a lui Dinamo făcând turul trusturilor de presă și folosind aceeași ”placă” din luna august.

Până la radiografia situației clubului pe care îl administrează (n.r. decembrie), Ioan Andone, i-a luat-o înainte și a analizat situația lui Dinamo București, care se pregătește pentru primul meci din retur, cu Universitatea Craiova, și i-a transmis antrenorului principal Ovidiu Burcă ce este de făcut pentru a redresa corabia.

Fostul jucător și antrenor a lui Dinamo, a subliniat că Ovidiu Burcă, trebuie să clarifice stilul de joc pe care vrea să-l folosească la clubul din Ștefan cel Mare.

”Eu cred că nu au fost pregătiţi de Liga 1. Antrenorul încă îşi caută o formulă, un sistem de joc. Trebuie să fie mult mai clar. Să joace un sistem sau două maxim. Trebuie să joace mingea a doua, să pună presiune pe careul advers.

Ei ajung foarte greu în careul advers şi marchează foarte puţine goluri. Nu poţi juca cum joacă Guardiola. Ce jucători are Guardiola şi ce jucători are Dinamo ca să poţi câştiga cu posesie 60-70%? Aici e problema lui Burcă ca antrenor să clarifice.

Ovidiu e un tip inteligent. Ce antrenor ar fi venit la Dinamo când n-aveau apă la antrenament şi apă caldă la duşuri? El să-şi clarifice ceea ce vrea de la echipă şi va fi totul bine”, a spus Ioan Andone.

Pentru Dinamo București urmează astăzi, de la ora 16:00, meciul cu U. Craiova, de pe stadionul ”Ion Oblemenco”.

• Dinamoviștii au primit 1.500 de bilete pentru duelul de duminică de pe ”Ion Oblemenco”, cu Universitatea Craiova.

• Tichetul de acces costă 35 de lei și se poate achiziționa de pe platforma online entertix.ro

Ovidiu Burcă înainte de Universitatea Craiova – Dinamo: ”Sunt critici de care țin cont!”

Antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă, a spus înaintea meciului de duminică, de la ora 16:00, cu Universitatea Craiova, că ține cont de criticile și de sfaturile venite din partea oamenilor cu experiență în antrenorat.

”S-a terminat prima parte a sezonului. Întâlnim iar Craiova. E un bun prilej să vedem cât am evoluat. La ei s-a schimbat antrenorul, și la jucători se va schimba ceva. Meciul va fi cât se poate de disputat. Știu că e o situație delicată, trebuie să rămânem optimiști. Ultimul meci ne dă speranțe, simt că echipa are forță. S-au întâmplat lucruri care ne arată că începem să fim o echipă.

Cu UTA am făcut o partidă solidă. Trebuia să luăm măcar un punct. A fost o decizie confuză a arbitrilor care a făcut să nu luăm punct sau puncte. Acest lot a trecut prin multe, echipele nu se fac peste noapte. E momentul să facem puncte. Nu simt presiunea plecării. Oamenii mă pot critica.

Sunt și critici de care trebuie să țin cont, dar unele sunt de la oameni care au realizat puține în fotbal, așa că acele critici nu ajung la mine. Am transmis entuziasm echipei. Am spus-o și după meciul de la Oradea că eu în viață nu am obținut lucruri ușor. Așa că eu nu renunț niciodată.

Am soluții, energie, entuziasm. Eu nu simt că e un meci decisiv pentru mine”, a spus Ovidiu Burca la conferința de presă.

Partida va fi arbitrată de Chivulete Andrei Florin, ajutat de Marinescu Vasile și Constantinescu Andrei.

Arbitrajul video va fi analizat de Kovacs Istvan și Gheorghe Bogdan.

CCA l-a desemnat observator pe Sovre Octavian.

Toate declaraţiile şi reacţiile de la această partidă, pot fi găsite pe –->>> www.doardinamo.com

Partida va fi televizată de: DigiSport, OrangeSport și PrimaSport.

Următoarele 5 meciuri pe care le mai are de jucat Dinamo

12 noiembrie

Universitatea Craiova – DINAMO

25 noiembrie

DINAMO – FCSB

2 decembrie

Sepsi – DINAMO

6 decembrie

DINAMO – Oțelul (grupele Cupei României)

9 decembrie

DINAMO – Universitatea Cluj

CITESTE SI:

Avancronică I Universitatea Craiova – Dinamo București

Video I Gabriel Glăvan, detalii despre atribuțiile sale la Dinamo București

Schimbările lui Edi Iordănescu înaintea confruntărilor cu Israel și Elveția. Șase jucători noi la naționala României

Lasă un răspuns