Administratorul special al lui Dinamo, tot mai criticat după fiecare apariție în presă: ”Devine ridicol!”

Dinamo suferă pe plan sportiv și ocupă penultimul loc în Superligă, după 16 etape, cu zece puncte și doar două victorii.

În urma acestor rezultate dezamăgitoare, pe lângă criticile suporterilor, sunt și foști jucători din Ștefan cel Mare, care acuză administrația clubului Dinamo București.

De această dată, Florin Prunea (55 de ani) l-a criticat dur pe Andrei Nicolescu, după ultimele declarații date de oficialul și patronul lui Dinamo.

Fostul portar al lui Dinamo și al echipei naționale a României, nu a ratat ocazia de a-l critica pe Nicolescu pentru declarația făcută cu privire la echipa antrenată de Dorinel Munteanu.

Prunea i-a transmis acționarului că ar trebui să se concentreze pe problemele pe care le are de rezolvat la Dinamo.

”Nu aș putea să lucrez în sistemul de la Oțelul. Nu cred că un club ca Dinamo ar putea performa în sistemul ăla”, a fost declarația dată de Andrei Nicolescu.

La scurt timp, Florin Prunea nu a mai rezistat și i-a atras atenția oficialului de la Dinamo.

”O declarație nefericită. Dacă tăcea… Cum spuneam noi românii? Director rămânea. Atâtea prostii debitează… Dar nu știu, chiar nu găsesc, nu poate să îl oprească cineva pe omul ăsta? În primul rând că vorbește în numele clubului Dinamo.

Și ce declarație e asta? Declarație lipsită de respect la adresa unui club și la adresa lui Dorinel, liderul de selecții la echipa națională și un antrenor care își face treaba și muncește. Campion, fost jucător la Dinamo…

Dar chiar nu își dă seama că e ridicol, că e penibil? Vezi-ți de treaba ta! Și așa ai problemele pe care le ai la tine în curtea ta acolo. Tu te ocupi de celelalte echipe?

El are atât de multă treabă de făcut la Dinamo și atât de multe lucruri de pus la punct acolo, încât… Te apuci și te iei de Oțelul și de Dorinel Munteanu… Mai ales că nu ai dreptate! Dacă Oțelul avea un atac fără precedent la adresa lui Dinamo și erai obligat să răspunzi, da… Dar fără fundament… Și devine ridicol! Nu e cazul. Acolo, la Oțelul, e un exemplu!”, a spus Florin Prunea, la ProSport Live.

Dorinel Munteanu nu a rămas dator

Și tehnicianul celor de la Oțelul Galați a avut o primă reacție la scurt timp după declarația oferită de către Andrei Nicolescu:

”Cine e Andrei Nicolescu? N-am auzit de el, poate să spună ce vrea. Bine, în general președinții ar trebui să-și vadă de treaba lor, de administrarea cluburilor pe care le reprezintă, nu să comenteze jocul unei echipe sau alta. Sincer, eu habar n-aveam de el până acum”, a spus Dorinel Munteanu.

CITESTE SI:

Video I ”Dulăii” au cunoscut prima înfrângere din EHF European League

Avancronică I Fuchse Berlin – Dinamo Bucureşti

Video I Vladimir Cupara, promite să blocheze poarta în duelul cu Fuchse Berlin

Lasă un răspuns