Dorin Șerdean l-a chemat în instanță pe Dorin Iacob! Ce solicită acesta

Surpriză în instanță! Fostul acționar majoritar al lui Dinamo București, l-a dat în judecată pe Dorin Iacob, fostul administrator al Red&White 2022 Management.

Dorin Șerdean solicită suma de 56.000 lei. Tatăl lui Vlad Iacob spune că la mijloc este o tranzacție care nu are vreo legătură cu vânzarea lui Dinamo.

În vara lui 2022, Vlad Iacob era numit noul administrator special al clubului din Ștefan cel Mare, o mișcare surprinzătoare realizată cel care deținea, în acel moment, pachetul majoritar de acțiuni în cadrul lui Dinamo, 72,8% prin firma Lotus Perfect Solutions.

Potrivit jurnalistului dinamovist, Cătălin Mureșanu, la scurt timp după această mutare surprinzătoare -Vlad Iacob fiind, la acel moment, un necunoscut pentru fotbalul românesc, relațiile dintre Dorin Șerdean și Dorin Iacob s-au răcit.

Între cei doi au urmat tatonări dure pentru vânzarea acțiunilor, eșuate în primă fază, în august- septembrie, când grupul One a dorit să preia pachetul, intermediar fiind chiar Dorin Iacob, apoi negocierile au fost reluate, la începutul acestui an, la masă aflându-se, de data asta, Red&White 2022 Management, societate în care Iacob senior figura ca administrator.

Părțile au bătut palma în schimbul a 500.000 euro. Dorin Șerdean a rămas acționar în cadrul SC Dinamo 1948 SA cu un procent de 0,1%.

După acest moment, Dorin Șerdean a ajuns după gratii într-un dosar legat de fraudarea fondurilor europene, iar în prezent se află în arest la domiciliu.

De data asta, cei doi ardeleni și-au dat întâlnire în instanță. Astfel, reclamantul Dorin Șerdean cu pârâtul Dorin Iacob, într-un proces la Judecătoria Alba Iulia pe care fostul oficial al ”câinilor” roșii l-a deschis de curând, mai exact pe 8 noiembrie. Acesta solicită suma de 56.000 lei. Judecătorul nu a acordat, încă, termen.

Prima reacție a lui Dorin Iacob, după chemarea în instanță: ”Am avut niște tranzacții. Nu are legătură cu Dinamo!”

Dorin Iacob a fost contactat de jurnalistul de la ProSport, iar fostul administrator al firmei Red&White, a explicat despre ce este vorba și susține că procesul nu are vreo legătură cu vreo tranzacție legată de Dinamo.

”Am avut niște tranzacții și, din cauza unor situații, ce s-a întâmplat cu Dorin știm toți, s-a creat această conjunctură cu procesul. Am vorbit cu Dorin Șerdean, am limpezit lucrurile și nu va fi niciun fel de problemă. Nu are legătură cu Dinamo, sunt anumite tranzacții între noi, atât”, a transmis Dorin Iacob.

Dorin Șerdean a cerut dizolvarea Asociației Peluza Cătălin Hîldan

În această lună, la Judecătoria Sectorului 2, va avea loc un nou termen după ce fostul președinte al roș-albilor s-a adresat instanței cu cerere de dizolvare a Asociației Peluza Cătălin Hîldan, cea care deține 12.06% din acțiunile în cadrul societății care administrează clubul alb-roșu.

În momentul în care Red&White a preluat acțiunile de la Lotus, șefii RWM au solicitat, printre altele, și retragerea acestui proces. Tranșant, Dorin Șerdean nu a acceptat acest punct.

CITESTE SI:

Administratorul special al lui Dinamo, tot mai criticat după fiecare apariție în presă: ”Devine ridicol!”

Video I ”Dulăii” au cunoscut prima înfrângere din EHF European League

Avancronică I Fuchse Berlin – Dinamo Bucureşti

Lasă un răspuns