Video I Vlad Iacob, atac dur la adresa conducătorilor lui Dinamo

Dinamo nu reușește să iasă din pasa proastă pe plan sportiv, iar tot mai multe voci critice răsună.

lensa.ro

Vlad Iacob, a vorbit despre situația de la Dinamo București.

Fostul administrator special al lui Dinamo, Dinamo București, a realizat o analiză tristă a clubului aflat în zona retrogradării. În opinia fostului oficial, faptul că ”alb-roșii” sunt într-o situație delicată nu reprezintă o surpriză.

”Este un rezultat al felului în care s-a construit – s-a reconstruit acest club din punct de vedere administrativ, fără să se țină cont de bunele practici existente, de niște metodologii esențiale spun eu, pentru un club de fotbal de acest nivel și pentru anul 2023.

Situația din clasament a lui Dinamo nu e întâmplătoare, nu putem vorbi despre ghinion, decât izolat (…)”, a declarat Vlad Iacob în cadrul podcastului ”Victory Extra Time”.

Vlad Iacob este de părere că acționarii lui Dinamo nu au nici banii și nici competența necesară pentru a scoate echipa din situația actuală.

”Foarte multe elemente sunt greșite. În primul rând, nivelul de buget. În funcție de nivelul pe care-l ai, vei cumpăra un anumit nivel de performanță. În funcție de acel nivel de performanță sportivă vei reuși să atingi o anumită poziție sau un interval în clasament pe care poți ajunge. În funcție de asta și de alte câteva elemente vei atrage un număr mai mare sau mai mic de suporteri.

În funcție de numărul de suporteri pe care-i atragi poți bine abonamente, tricouri, bilete etc (…) Dacă nu ai performanță sportivă, vei îndepărta suporterii și implicit, vei reduce veniturile”, a mai comentat Iacob.

Între timp, fanii lui Dinamo încă mai speră la sprijinul unui investitor gata să-și asume un proiect serios.

”Eu sunt convins că sunt oameni care pot veni la Dinamo. Nu pot spune dacă vin să investească în proiectul celor de la Red&White, care cred că și-au arătat limitele”, a mai precizat fostul oficial al clubului de fotbal.

”În primul rând m-aș asigura că există un buget (…) După părerea mea, ar trebui asigurat și un buget de transferuri decent, în limita a sute de mii de euro. În perioada de transferuri din iarnă opțiunile sunt limitate, sunt doar câteva campionate în care rămân jucători liberi de contract.

Jucătorii de care se despart cluburile la mijlocul sezonului sunt în general jucători care au dezamăgit sau care nu au evoluat”, a mai precizat Iacob.

Vlad Iacob a plecat de la Dinamo pe ușa din dos

Iacob a îndeplinit funcția de administrator special al lui Dinamo București timp de 13 luni. Iacob a fost revocat din funcție în august 2023, în cadrul Adunării Generale a acționarilor. Postul a fost preluat apoi de către Andrei Nicolescu, președintele clubului.

”Astăzi, la vot, în cadrul AGA, au fost prezenţi reprezentanţi ai Red&White, ai Asociaţiei Dinamo Socios, ai domnului Cionca şi ai domnului Badea. A fost un singur vot pentru revocarea mea, cel exprimat de Red&White, celelalte trei părţi au votat împotriva revocării mele. APCH nu a fost prezentă”, a afirmat Iacob, în august.

Video I Vlad Iacob: “Dinamo e în criză, iar Ovidiu Burcă este responsabil”

Dinamo ocupă penultimul loc în clasament, cu 10 puncte, și mai are doar două avans în fața lui FC Botoșani, care s-a apropiat după două egaluri în ultimele două etape.

CITESTE SI:

Dorin Șerdean l-a chemat în instanță pe Dorin Iacob! Ce solicită acesta

Administratorul special al lui Dinamo, tot mai criticat după fiecare apariție în presă: ”Devine ridicol!”

Video I ”Dulăii” au cunoscut prima înfrângere din EHF European League

Lasă un răspuns